Bedrijfsuitje Rotterdam

Rotterdam, de grote indrukwekkende havenstad van Nederland, de stad van de Euromast, de Kubuswoningen en van niet lullen maar poetsen mentaliteit, gelegen in de provincie Zuid-Holland.
Boek een van onze vaararrangementen zoals de Sloepengame Rotterdam op de Kralingse Plas of los de moord op de Rotterdamse Debbie V op in de stad met het spel CSI real life Moordzaak!

Lees meer

Een workshop verfgooien, BMX bouwen voor het goede doel of een echte Expeditie Robinson op het strand van Rotterdam!
Of doen jullie toch liever een spannend stad of dinerspel in Rotterdam als bijvoorbeeld Ontmasker de Mol, het Real-Life Moorddiner of ons nieuwste spel Oorlogswinter. Of gaan jullie toch lasergamen op jullie eigen kantoor in Rotterdam.

 je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Monsterevents. Alles voor jouw bedrijfsuitje in Rotterdam! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op!

 

Rotterdam is the place to be als het gaat om een spetterend bedrijfsuitje voor jou en je collega's. Rotterdam heeft alles wat je hartje begeerd! Prachtige architectuur, een hele hoop streetart, de gezelligste Rotterdamse stekkies waar je op elke hoek van de straat een lekker bakkie koffie kan halen en uiteraard de prachtige skyline van Rotterdam die niet te missen is.

 

De haven van Rotterdam is één van de grootste en belangrijkste havens van Europa en strekt zich uit over een lengte van wel 40 kilometer. De gigantische haven en de binnenstad vol met moderne architectuur en de Maas biedt genoeg plek en mogelijkheden voor een perfect bedrijfsuitje.

Getoond 1–50 van 1601234