Bedrijfsuitje Rotterdam

Monsterevents staat voor je klaar om jullie bedrijfsuitje in Rotterdam onvergetelijk te maken. Deze grote indrukwekkende havenstad van Nederland, de stad van de Euromast, de Kubuswoningen en van niet lullen maar poetsen mentaliteit, gelegen in de provincie Zuid-Holland, biedt het ideale podium voor jullie bedrijfsuitje in Rotterdam. Boek één van onze vaararrangementen zoals de Sloepengame Rotterdam op de Kralingse Plas of kies voor één van onze populaire stadsspellen zoals, CSI real life Moordzaak!, Expeditie Robinson in de stad, Ontmasker de Mol, iPad City Battle of ga voor ons nieuwe uitje The Masked Colleague.

Lees meer

Naast bedrijfsuitjes in Rotterdam biedt Monsterevents ook teamuitjes, personeelsuitjes en teambuildingactiviteiten. Samenwerken en plezier staan voorop. Dit gaat zeker lukken met één van onze workshops. Voor de creatieveling hebben we de workshop verfgooien of Bob Ross schilderen. Voor de sportievelingen onder ons biedt Monsterevents ook bedrijfsuitjes in Rotterdam met adrenaline. Kies voor 4x4 rijden of ga voor de Ultieme Stranddag.

Rotterdam is the place to be als het gaat om een spetterend bedrijfsuitje voor jou en je collega's. Rotterdam heeft alles wat je hartje begeerd! Prachtige architectuur, een hele hoop streetart, de gezelligste Rotterdamse stekkies waar je op elke hoek van de straat een lekker bakkie koffie kan halen en uiteraard is de prachtige skyline tijdens jullie bedrijfsuitje in Rotterdam niet te missen.

Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder om een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam te organiseren.

 

Getoond 1–50 van 1651234