Bedrijfsuitje Enschede

Ben je van plan om een leuke activiteit te organiseren voor een bedrijfsuitje in Enschede? Monsterevents staat voor je klaar bij het samenstellen van een dag vol plezier en samenwerken. Deze veelzijdige stad gelegen in de Twentse streek en de provincie Overijssel biedt vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes. Wil je de stad verkennen en tegelijkertijd je collega’s van een andere kant leren kennen? Dan zijn onze stadsspellen zeker geschikt voor jullie bedrijfsuitje in Enschede. Kies voor één van onze nieuwste stadsspellen: Expeditie Robinson in de stad, Hunted – The City Game Experience, The Masked Colleague of Een dag in de onderwereld. Natuurlijk kun je ook gaan voor de gouden ouwe stadsspellen van Monsterevents. Ontmasker de mol, Ik Hou Van Holland of Help! De directeur is ontvoerd. 

Naast bedrijfsuitjes in Enschede organiseert Monsterevents ook teamuitjes, personeelsuitjes en teambuildingactiviteiten. Een voorbeeld van een Maatschappelijk Verantwoord uitje is de Superhero for a day. Hier ga je op pad in de buurt om mensen te helpen. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een school om de tuintjes mooi te maken, ga koken voor bejaarden of speel spelletjes met kinderen die niet op vakantie kunnen. Zijn jullie op zoek naar iets meer spanning tijdens het bedrijfsuitje in Enschede? Kies dan voor de Stuntman of vrouw voor een dag, CSI Real Life Moordzaak of ga voor de Escape Room Box op Locatie.  

Onze adviseurs staan voor je klaar om een onvergetelijke dag te organiseren. Neem gerust contact op en we gaan samen aan de slag om van jullie bedrijfsuitje een dag te maken waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Het dynamische Enschede

  Het bruisende hart van Enschede is gevuld met ambitie en heeft zich de laatste jaren ontwikkelt tot een echte dynamische, creatieve stad. Enschede is een stad van kennis en innovatie, dit zie je ook terug in de bedrijfsuitjes.

  Bedrijfsuitje Enschede Universiteit Twente Overijssel

  Ben je opzoek naar een leuk stadsspel zoals de Crazy 88 of naar een gezellige dinerspel of gewoon een gezellige wandeling door de historische binnenstad van Enschede alles is mogelijk bij Monsterevents.

  Bekend van BNN Crazy 88 Stadsspel Enschede Bedrijfsuitje

  Natuurlijk biedt Enschede nog veel meer mogelijkheden voor een knallend bedrijfsuitje waarbij iedereen een superdag beleeft. Bekijk hiernaast ons volledig overzicht aan bedrijfsuitjes in Enschede en organiseer het leukste uitje.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

   

  Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
  Groepen vanaf 20 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje.
  Is je groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
  Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.

  Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
  Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.

  Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.

  Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.