Bedrijfsuitje Overijssel

Het beste bedrijfsuitje in Overijssel vind je bij Monsterevents. We organiseren door heel Nederland topevents die je een fantastische dag vol teambuilding opleveren. Je boekt bij ons sportieve activiteiten, serieuze clinics, hilarische workshops en unieke avonturengames. Ontdek ons verrassende aanbod en vind het bedrijfsuitje in Overijssel dat perfect is voor jouw team.

 

Deze events kunnen jouw volgende bedrijfsuitje in Overijssel zijn

Heb je rustige collega’s die graag genieten van een heerlijk diner of een boeiende workshop? Of trek je met je team liever de natuur in om te survivallen, racen of te sporten? Monsterevents heeft een enorme keuze aan dagprogramma’s. Je vindt bij ons altijd een bedrijfsuitje in Overijssel waar jouw team nog lang van nageniet.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Bedrijfsuitjes in Overijssel: ons aanbod

  Monsterevents heeft in Overijssel een ruim aanbod van actieve en sfeervolle activiteiten voor je bedrijfsuitje. Met onze verschillende bedrijfsuitje bieden we jouw team een onvergetelijke ervaring en er is voor iedereen een passend uitje.

  Voor teams die sportief en competitief zijn, is ons Expeditie Robinson bedrijfsuitje ideaal. Een ander bedrijfsuitje is een schilderworkshop van Herman Brood. Voor degenen die van meer actie en spanning houden, is de Shooting Range een perfecte keuze. Dit teamuitje heeft verschillende activiteiten, zoals kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Ben je op zoek naar het ideale bedrijfsuitje voor jouw team? Dankzij de filters kun je bij ons gericht zoeken en jouw wensen aangeven. Er zijn verschillende thema’s, je kunt het budget selecteren en een locatie kiezen. De bedrijfsuitjes zijn beschikbaar in steden als Enschede, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Emmen.

  Wij zijn altijd beschikbaar om je te helpen. Als je assistentie nodig hebt bij het kiezen, staan wij klaar om de volledige organisatie van je teamuitje op ons te nemen. We zullen met je overleggen over de planning en jouw wensen, zodat we een bedrijfsuitje kunnen organiseren dat perfect aansluit bij jullie bedrijf.

  Als jullie vragen hebben of advies willen, kunnen jullie contact opnemen met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Overijssel

  Wij organiseren verschillende bedrijfsuitjes in Overijssel. Een superspannend bedrijfsuitje is onze escape room op locatie. Je gaat samen met je collega’s puzzels oplossen, raadsels ontrafelen en codes kraken. Daarnaast kan je ook met de E-chopper of E-Fatbike op tour gaan door bijvoorbeeld Zwolle of Arnhem. Bij Monsterevents is alles mogelijk!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Overijssel

  Monsterevents helpt jou met de keuze voor jouw bedrijfsuitje. Wij hebben een top 5 van bedrijfsuitje in Overijssel.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Ben je benieuwd naar het ultieme gevoel van schieten met een geweer? Of wil je leren schieten met een pijl en een boog? Bij ons is het mogelijk. Bij het bedrijfsuitje “Shooting Range” kun je op onze schietbaan kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten.

  2. Wreck smash your car

  Heb je ooit gedroomd om je volledig uit te leven en al je opgekropte frustratie los te laten door kapotte auto’s te slopen? Bij ons bedrijfsuitje “Wreck smash your car” krijg je die kans.
  Wat denk je ervan om zoveel mogelijk schade aan te richten voordat de auto definitief wordt afgevoerd naar de sloop?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Ga de uitdaging aan tijdens ons bedrijfsuitje “Militaire dienstplicht met een knipoog”. Het gaat vooral om plezier en teamwork. Er zijn verschillende activiteiten, zoals oversteken ravijn, schieten met een geweer, kaartnavigatie en een veldoefening.

  4. Expeditie Robinson

  Bij het bedrijfsuitje “Expeditie Robinson” krijg je de kans om te avonturen van het televisieprogramma Expeditie Robinson te beleven. We dagen je uit met verschillende opdrachten en je beleeft onvergetelijke momenten waarmee je jouw teambuildingsvaardigheid versterkt.

  5. Workshop verf gooien

  Je leert een nieuwe schildertechniek kennen die je waarschijnlijk nog nooit gedaan hebt, namelijk verf gooien. Bij deze workshop zijn de mogelijkheden eindeloos en er zijn eigenlijk geen beperkingen. Het is alleen van belang dat de verf uiteindelijk op het doek terecht komt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Overijssel

  De juiste datum is een datum waarop zo veel mogelijk collega’s aanwezig kunnen zijn, daarom is een werkdag een slimme keuze. Verschillende manieren om een datum te prikken zijn een datumprikker of een WhatsApp-groep

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Overijssel

  Voor hoeveel mensen is een activiteit geschikt?

  Bij elk uitje kunnen 20 tot 500 personen meedoen. Kijk voor meer info op de eventpagina.

  Kunnen jullie een overnachting boeken?

  Jazeker! Vraag een vrijblijvende offerte aan en we vertellen je wat de opties zijn.

  Wat is de prijs voor een bedrijfsuitje in Overijssel?

  De meeste van onze uitjes kosten € 20,- tot € 50,- per deelnemer. Gebruik de zoekfilters voor een activiteit die bij jouw budget past.

  In welke steden organiseren jullie een bedrijfsuitje in Overijssel?

  Bedrijfsuitjes vinden onder andere plaats in Enschede, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Emmen. Voor sommige sportieve events trekken we de natuur in.