Bedrijfsuitje Den Bosch

Den Bosch is een fantastische stad voor een bedrijfsuitje! Als je op zoek bent naar een onvergetelijke dag met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje in Den Bosch, dan ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Wij organiseren al jarenlang succesvolle bedrijfsuitjes in Den Bosch en weten als geen ander hoe we een dag kunnen samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Een van de populaire activiteiten die we aanbieden voor bedrijfsuitjes in Den Bosch is het bekende spel Ontmasker de Mol! Dit spannende stadsspel zorgt gegarandeerd voor teambuilding en veel plezier. Tijdens het spel ga je samen met je collega’s op zoek naar de Mol die zich onder jullie bevindt. Ondertussen voer je opdrachten uit en verdien je punten voor je team. Maar ook voor andere stadsspellen ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hilarische city game als The Phone, Hunted, Ik Hou Van Holland, Help! De Directeur is ontvoerd of The Masked.

Naast stadsspellen bieden we ook tal van andere activiteiten aan in Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke kookworkshop, waarbij je samen met je collega’s de lekkerste gerechten bereidt onder begeleiding van een professionele chef-kok? Of van een workshop Salsadansen. En als je liever iets actiefs wilt doen, dan hebben we ook diverse sportieve activiteiten in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan tijdens Missie Geschikt of Ongeschikt of Een dag als Marinier. Naast een bedrijfsuitje in Den Bosch bieden wij ook personeelsuitjes, teamuitjes en teambuildingactiviteiten aan.

Bij Monsterevents hebben we alles in huis om jouw bedrijfsuitje in Den Bosch tot een groot succes te maken. Met onze ruime keuze aan stadsspellen, workshops en sportieve activiteiten, en onze professionele begeleiding, zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven die je nog lang bij zal blijven!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  De leukste plekjes in Den Bosch

  Grand Cafe Silva Ducis

  Grand Café Silva Ducis is gevestigd in ‘Quatier des Halles’ om de hoek van één van de mooiste kathedralen van Nederland. Wil je tijdens jullie bedrijfsuitje of teambuildingsdag genieten van een gezellig, ongedwongen sfeer, kies dan voor het oudste Grand Café van Den Bosch.

  Restaurant Picasso

  Bij Picasso kun je tijdens het bedrijfsuitje, personeelsuitje of vriendenuitje terecht voor de smakelijkste Zuid-Europese gerechten. Van heerlijke pasta’s tot tapas en andere mediterraanse specialiteiten.

  Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje

  Wanneer jullie uitje zich in het centrum van Den Bosch afspeelt, dan is het de moeite waard om te dineren of borrelen bij Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje. Dit gezellige restaurant is gevestigd in de oude, romantische binnenstad van Den Bosch.

  Restaurant Groote Genoegen

  Vlaamsch eetcafé het Groote Genoegen is gelegen in het hartje van Den Bosch. Het Groote Genoegen is een warm, gezellig en smakelijk restaurant dat geschikt is voor ieder bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellendag!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant groote genoegen

  Restaurant van Puffelen

  Eten en drinken bij Meneer van Puffelen is extra voordelig! Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en hij weet wat lekker is. Hij zorgt ervoor dat jullie bedrijfsuitje of teambuildingsdag afgesloten wordt met zijn favoriete gerechten en dranken!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant van puffelen den bosch

  Brabantse gezelligheid

  Bezoek je liever een museum tijdens het bedrijfsuitje? Den Bosch heeft er genoeg. Noordbrabants Museum, Het Oeteldonks Gemintemuzejum en het Sint Janskathedraal zijn echte toppers.

  Deze culturele stad is ideaal voor een stadswandeling of stadsspel. Op de grote markt zijn er voldoende gelegenheden om even bij te komen met een kopje koffie of thee met een echte Bossche Bol of geniet van een heerlijke lunch of diner.

  Den Bosch biedt nog veel meer mogelijkheden om jullie bedrijfsuitje tot een top dag te maken. Monsterevents helpt je graag bij het samen stellen en organiseren van jullie bedrijfsuitje in de stad waar alles mogelijk is: Den Bosch!

  Vijf Feitjes over den Bosch

  1. Tijdens carnaval wordt Den Bosch ‘Oeteldonk’ genoemd.

  2. Bij banketbakkerij Jan de Groot werd de eerste Bossche Bol gemaakt.

  3. ‘God weet alles, maar een Bosschenaar weet het beter’ is een bestaand gezegde.

  4. Happy hardcore legende Mental Theo, zanger Albert West en presentator Albert Verlinde komen uit Den Bosch.

  5. In de 80-jarige oorlog was de naam van de stad Moerasdraak, vanwege de ligging tussen moerasgebieden.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

   

  Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
  Groepen vanaf 20 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje.
  Is je groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
  Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.

  Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
  Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.

  Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.

  Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.