Bedrijfsuitje Den Bosch

Den Bosch is een fantastische stad voor een bedrijfsuitje! Als je op zoek bent naar een onvergetelijke dag met je collega's tijdens een bedrijfsuitje in Den Bosch, dan ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Wij organiseren al jarenlang succesvolle bedrijfsuitjes in Den Bosch en weten als geen ander hoe we een dag kunnen samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Een van de populaire activiteiten die we aanbieden voor bedrijfsuitjes in Den Bosch is het bekende spel Ontmasker de Mol! Dit spannende stadsspel zorgt gegarandeerd voor teambuilding en veel plezier. Tijdens het spel ga je samen met je collega's op zoek naar de Mol die zich onder jullie bevindt. Ondertussen voer je opdrachten uit en verdien je punten voor je team. Maar ook voor andere stadsspellen ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hilarische city game als The Phone, Hunted, Ik Hou Van Holland, Help! De Directeur is ontvoerd of The Masked.
Lees meer

Naast stadsspellen bieden we ook tal van andere activiteiten aan in Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke kookworkshop, waarbij je samen met je collega's de lekkerste gerechten bereidt onder begeleiding van een professionele chef-kok? Of van een workshop Salsadansen. En als je liever iets actiefs wilt doen, dan hebben we ook diverse sportieve activiteiten in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan tijdens Missie Geschikt of Ongeschikt of Een dag als Marinier. Naast een bedrijfsuitje in Den Bosch bieden wij ook personeelsuitjes, teamuitjes en teambuildingactiviteiten aan. 

Bij Monsterevents hebben we alles in huis om jouw bedrijfsuitje in Den Bosch tot een groot succes te maken. Met onze ruime keuze aan stadsspellen, workshops en sportieve activiteiten, en onze professionele begeleiding, zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven die je nog lang bij zal blijven!

Bedrijfsuitje Den Bosch: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1601234