Missie Geschikt of Ongeschikt?

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Actief bedrijfsuitje Missie Geschikt of Ongeschikt?

Bent u geschikt, ongeschikt of zit u er een beetje tussenin, test het nu tijdens deze unieke missie! 


Voor deze actieve missie heeft Monsterevents diverse start locaties nabij Haarlem. Op deze locaties kunnen wij zorgen voor een lunch, diner of bbq en indien gewenst een overnachting. Deze locaties vormen een ideaal begin- en eindpunt voor uw eigen missie.

U en uw nietsvermoedende gezelschap zullen worden ontvangen op ons hoofdkwartier nabij Haarlem. Onder het genot van een kopje koffie of thee, krijgt u de briefing van Korporaal “De Beuker”, geheel in defensiestijl. Na de team indeling zullen de rekruten op pad gaan om de verschillende opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en zoveel mogelijk punten te verdienen.

Missie Geschikt of Ongeschikt?
Tijdens onze briefing wordt het u en uw collega’s direct duidelijk dat er tussen de verschillende teams een “battle” zal worden gehouden. Tijdens deze ‘’battle’’ zullen de teams getest worden op hun vaardigheden d.m.v. ludieke en spannende opdrachten. Ieder team krijgt zijn eigen PUBA (plunjebaal), waar de uitrustingen voor deze actieve missie in zitten. Zo heeft ieder team de beschikking over een plunjebaal met legeroveralls, versnaperingen en opdrachten… 

Welk team is Geschikt?
Bij deze missie draait het voornamelijk om de teamprestatie en een goede conditie is niet echt nodig maar uiteraard wel meegenomen. Door het zo goed mogelijk uitvoeren van de verschillende opdrachten wordt bepaald welk team het beste zal zijn. Ieder team wordt beoordeeld op zijn kunnen.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met rekruten lunch (optioneel)
• 14.00 uur     Ontvangst met koffie/thee

• 14.20 uur     Briefing door Korporaal “De Beuker”, teamindeling

• 14.30 uur     Aanvang missie “Geschikt of Ongeschikt?”

• 17.00 uur     Prijsuitreiking en mogelijkheid tot omkleden/opfrissen

• 17.15 uur     Einde programma

Optioneel

• 17.00 uur     Prijsuitreiking onder het genot van een borreltje (optioneel)

• 18.00 uur     Aanvang diner/bbq/buffet


Veiligheid

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen worden alle opdrachten uitgevoerd onder deskundige begeleiding. Hij of zij geeft waar nodig aanwijzingen over de veiligheid.

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen kunt uw Missie “Geschikt of Ongeschikt?” uitbreiden met diverse cateringmogelijkheden, een helikopterdropping, vijandelijk pantservoertuig, een feestavond en/of een overnachting. Hiermee bieden wij u een compleet programma aan.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Missie Geschikt of Ongeschikt?

v.a. € 35.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.