Creatief bedrijfsuitje

Schuilt er diep van binnen een Bob Ross of heeft u stiekem altijd al een muur met graffiti willen bespuiten? Bij Monsterevents is alles mogelijk op het gebied van creativiteit. Alles is mogelijk van schilderen tot fotografie en van bodypaint tot het maken van uw eigen tas. Tijdens het creatieve bedrijfsuitje gaat het niet alleen maar om de creatieve kant van uw collega’s, maar ook om teambuilding. Beter communiceren en samenwerking kunnen centraal staan tijdens uw bedrijfsuitje.

 

Stel uw ideale creatieve bedrijfsuitje samen

Wordt het een middag vol creativiteit of gaat u liever voor een avondprogramma? Alles is mogelijk en u kunt het zo gek maken als u het zelf wilt. Monsterevents biedt u:

- Goede service
- Volledig begeleide bedrijfsuitjes
- Creatief bedrijfsuitje op maat
- Een dag vol plezier

Bent u er klaar voor om uw creatieve zelf naar boven te laten komen. Kijk dan snel verder en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Monsterevents via mail en telefoon.

Tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder leiding van professionele televisiemakers een eigen film, scene uit een televisieserie of een commercial.

Op een leuke locatie werken jullie in teams samen naar professioneel eindresultaat. Kies van te voren jullie filmfragment, scene of (bedrijfs)commercial en neem deze aan het einde van de dag mee naar huis.

v.a. € 59.50 p.p.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

Bent u op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje? Wilt u en uw collega’s meer weten over graffiti en uw creativiteit kunnen laten zien? Dan zit u bij Monsterevents goed. Op een door u gekozen locatie of één van onze locaties leren uw collega’s over de verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema.

v.a. € 29.50 p.p.

Salsa of Merengue workshop Maak nu kennis met de swingende dansen van de tropische eilanden Cuba en de Domini...

v.a. € 17.50 p.p.

Hooggeëerd Publiek! Een zeer leuk en creatief bedrijfsuitje is de Circus Workshop. In groepen leer je diverse acts zoals jongleren, goochelen, koordansen, acrobatiek en bordjes draaien. Na uitgebreid oefenen zullen jullie een echte voorstelling voor elkaar opvoeren.

v.a. € 39.50 p.p.

Ga jij de Middeleeuwse strijd aan met jouw collega’s? Bij dit unieke bedrijfsuitje ga jij, samen met jouw collega’s, bouwen aan een kasteel, een katapult en een strijdwagen om vervolgens de strijd aan te gaan met jullie andere collega’s. Welk team binnen het bedrijf wint uiteindelijk het Middeleeuws strijdwagen gevecht door het kasteel van de tegenstander te belegeren?

v.a. € 45.00 p.p.

Wat is er nu fijner dan een workshop waarbij eindeloos geproefd en gesnoept mag worden? Bij de workshop Bonbons maken is dit het geval. Jullie leren alles over chocolade en de verschillende technieken. Na de workshop neemt iedereen twee doosjes zelfgemaakte bonbons mee naar huis.

v.a. € 37.50 p.p.

In deze leerzame en hilarische workshop leren onze trainers je handige improvisatietechnieken die je tijdens je werk van pas kunnen komen. Wat zou er gebeuren als u “Ja, en…” zegt in plaats van “Ja, maar…”? Je leert improviseren en buiten de lijntjes te kleuren. Grenzen verleggen, plezier maken en teambuilding zijn de toverwoorden tijdens dit bedrijfsuitje. En het mooie aan improviseren is: er zijn geen foute antwoorden!

v.a. € 32.50 p.p.

Verdien robotonderdelen en ga daarna aan de slag om jullie eigen robot te bouwen. Met deze robot gaan jullie in de zinderende finale de strijd aan met andere teams. De belangrijkste ingrediënten voor dit unieke bedrijfsuitje zijn creativiteit en strijdbaarheid.

v.a. € 49.00 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie na een uitgebreide demonstratie en uitleg zelf de kans om de roofvogels te laten vliegen. Je krijgt uitleg over het ambacht Valkerij, je leert een loer leggen en trekt zelf de leren handschoen aan om deze machtige beesten te laten vliegen.

v.a. € 39.50 p.p.

Bij impression painting wordt er ter plekke een schilderij van jullie bedrijfsfeest, presentatie of event gemaakt.  De kunstenaar schildert direct wat hem opvalt en ter plaatse afspeelt. Je gasten zien zichzelf tot leven komen in een waar kunstwerk. Een waardevolle herinning aan een mooie dag of speciale gelegenheid.

v.a. € 39.00 p.p.

Een echte aanrader voor een creatief bedrijfsuitje! Binnen de lijntjes schilderen kennen wij niet. De verf wordt letterlijk op het doek gesmeten. Een doek net zo mooi als die van Jackson Pollock als decoratie op kantoor of liever samenwerken aan het master kunstwerk om op te hangen in het bedrijf als herinnering aan dit geweldig bedrijfsuitje?

v.a. € 29.50 p.p.

Glühwein route Een winterse zoektocht naar de ingrediënten van de Glühwein! Op zoek naar een leuk winte...

v.a. € 27.50 p.p.

Pokertoernooi als bedrijfsuitje Blinds, callen, Folden en raisen. Wie kent het niet? Texas Hold-Em Poker! &n...

v.a. € 57.50 p.p.

Workshop Body Art Een unieke, creatieve en spectaculaire workshop Body Art! Beleef deze unieke, creatieve en ...

v.a. € 65.00 p.p.

Workshop eigen videoclip maken Wilt u ook eens een spectaculair filmpje op YouTube plaatsen? En wilt u uw coll...

v.a. € 59.50 p.p.

Musical Workshop AmsterdamWie doet er nou nooit een dansje voor de spiegel of zingt uit volle borst onder de d...

v.a. € 55.00 p.p.

Altijd al willen weten hoe de lekkerste cocktails gemaakt worden? Tijdens deze cocktail workshop leert u samen met uw collega’s de kneepjes van het cocktail shaken. Na de demonstratie is het aan u om de heerlijkste cocktails te maken, te serveren én natuurlijk te proeven.

v.a. € 27.50 p.p.

You'll have the time of your lives! Deze workshop is geïnspireerd op de filmklassieker Dirty Dancing. Het is tijd om de beroemde moves van Baby en Johnny uit de film te leren. In de praktijk helemaal niet zo dirty, maar vooral spannend, verleidelijk en heel leuk.

v.a. € 22.50 p.p.

Ook in het zomerseizoen is een ijskoud creatief personeelsuitje een super leuk idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop. Jullie leren een prachtige ijssculptuur te bouwen. De workshop IJssculptuur bouwen is de 'coolste' activiteit voor tijdens de zomermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje zullen jullie een videoclip opnemen die past bij jullie bedrijf. Iedereen van het bedrijf zal meewerken aan deze videoclip. Jullie mogen zelf de melodie en de attributen kiezen, waardoor jullie het bedrijf kunnen promoten of een bepaalde boodschap naar de kijkers kunnen overbrengen.

v.a. € 29.50 p.p.

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Tijdens dit bedrijfsuitje loopt de spanning hoog op. Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om uit één van de uitdagende Escape Rooms te ontsnappen.

v.a. € 25.00 p.p.

Houden jullie van koken en lekker eten? Dan is het bedrijfsuitje Masterchef een echte aanrader. In teams wordt er gestreden om de titel Masterchef: wie kookt het beste, wie bedenkt de lekkerste recepten en wie weet het meest over eten? Dit wordt gegarandeerd een heerlijke middag!

v.a. € 70.00 p.p.

Ga de zware houten deur door en treed binnen… Breek jullie hoofd over cryptische puzzels en ontrafel het eeuwenoude mysterie. Welk geheim hebben de zusters van het geheimzinnige klooster achtergelaten? Ontdek het in dit spannende bedrijfsuitje!

v.a. € 35.00 p.p.

De Buzz Quiz Game is dé kans om te ervaren hoe het is om mee te doen aan een spelprogramma op tv. Test uw kennis van muziek, televisie, geschiedenis, literatuur en meer en ontdek wie van uw collega’s het slimst is. Wie is superintelligent en wie valt er door de mand?

v.a. € 29.50 p.p.

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Tijdens dit bedrijfsuitje loopt de spanning hoog op. Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om uit één van de uitdagende Escape Rooms te ontsnappen.

v.a. € 27.50 p.p.

Jullie hebben iemand ontvoerd maar dit is ontdekt door een stel journalisten. Lukt het jullie om de journalisten op te sporen en de mond te snoeren? Hiervoor zullen jullie tijdens dit spannende bedrijfsuitje goed samen moeten werken. Los de puzzels en raadsels op en vind de journalisten. Wel opschieten, want jullie hebben maar een uur de tijd!

v.a. € 32.50 p.p.

De Veluwe Dropping is het perfecte bedrijfsuitje voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje is het aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie voorkomen wordt. Het is aan jullie de taak om een slimme strategie te bedenken, de meeste punten te verdienen en zo de andere teams van jullie bedrijf te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is een echte teambuilding game, perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personee...

v.a. € 32.50 p.p.

Hebben jullie een gouden keeltje en een voorliefde voor Oud Hollandse Smartlappen? De “Smartlappen workshop met CD opname” hét bedrijfsuitje voor jullie! Want na deze “Smartlappen workshop kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele meezingers en nagenieten van je eigen kunsten want je krijgt de CD met opnames mee naar huis.

v.a. € 17.50 p.p.

De Escape Room XXL is speciaal voor grotere groepen. Jullie krijgen één uur de tijd om met behulp van puzzels, anagrammen en raadsels het mysterie op te lossen. Een goede samenwerking is een must! Welk team voorkomt dat er nog meer slachtoffers vallen?

v.a. € 39.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt jullie samenwerking en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durft u de uitdaging aan te gaan?

v.a. € 52.50 p.p.