020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Creatief bedrijfsuitje

Schuilt er diep van binnen een Bob Ross of heeft u stiekem altijd al een muur met graffiti willen bespuiten? Bij Monsterevents is alles mogelijk op het gebied van creativiteit. Alles is mogelijk van schilderen tot fotografie en van bodypaint tot het maken van uw eigen tas. Tijdens het creatieve bedrijfsuitje gaat het niet alleen maar om de creatieve kant van uw collega’s, maar ook om teambuilding. Beter communiceren en samenwerking kunnen centraal staan tijdens uw bedrijfsuitje.

 

Stel uw ideale creatieve bedrijfsuitje samen

Wordt het een middag vol creativiteit of gaat u liever voor een avondprogramma? Alles is mogelijk en u kunt het zo gek maken als u het zelf wilt. Monsterevents biedt u:

- Goede service
- Volledig begeleide bedrijfsuitjes
- Creatief bedrijfsuitje op maat
- Een dag vol plezier

Bent u er klaar voor om uw creatieve zelf naar boven te laten komen. Kijk dan snel verder en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Monsterevents via mail en telefoon.