Impressionpainting: Schilderij van uw feest of evenement?

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Impressionpainting: Schilderij van uw feest of evenement? 
Uw bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardag, jubileum bedrijfspresentatie ter plekke vastgelegd op doek?

Dat is Impressionpainting! Het schilderij wordt ter plekke op uw feest of evenement gemaakt, wat garant staat voor entertainment. Onze kunstenaars schilderen direct wat er zich allemaal afspeelt, de hoofdfiguren van de avond zelf , het feestgedruis en de ambiance worden op doek voor u vastgelegd.

Werkwijze
In overleg met de opdrachtgever wordt het onderwerp (meestal de entourage van het feest) gekozen. Ieder feest, evenement of situatie en de mensen zijn uniek waardoor er altijd een authentiek resultaat ontstaat. Onze schilderijen zeggen meer dan 1000 fotoreportages!!!

Tijdens het feest maken 1 a 2 beeldend kunstenaars een sfeerimpressie van het evenement op doek. De schilders werken gezamenlijk aan het schilderij. Standaard doeken 1.20 x 1.50 meter (kan kleiner of groter). De schilderijen zijn eigendom van de opdrachtgever. Tijd indicatie avondvullend (4 tot 6 uur).

Programma opzet Feestschilderij
• 18.00 uur Ontvangst Impression painters op locatie
• 19.00 uur Aanvang evenement en Impressionpainting/start schilderij
• 22.30 uur Finishing touch
• 23.00 uur Einde Impressionpainting van uw feest
* Bovenstaande tijden zijn een indicatie en kunnen verschillen per opdracht/evenement

Andere mogelijkheid
Tijdens het feest maken drie beeldend kunstenaars twee schilderijen, sfeer impressies, van het evenement. De schilders rouleren, werken gezamenlijk aan twee schilderijen zodat er een eenheid in de werken ontstaat. Standaard doeken 1.20 x 1.50 meter (kan kleiner of groter). De schilderijen zijn eigendom van de opdrachtgever. Tijdindicatie: avondvullend (4 tot 6 uur).

Improvisatie en entertainment
Het maken van een schilderij van uw feest of evenement zorg voor entertainment en vermaak. Uw gasten kunnen het schilderij zien groeien en komen vaak kijken of ze er al op staan en kunnen zelfs tips geven aan de kunstenaar over het doek.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Themafeest


Top 3 combinaties met dit programma

1. Themafeest: Allround Disco Party

2. Luxe Cruise door Amsterdam

3. Expeditie Robinson 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Impressionpainting: Schilderij van uw feest of evenement?

v.a. € 39.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.