Reviews

Jill (PZH)

Erg leuke teambuildingsactiviteit! De verschillende video/foto opdrachten, die wij later ook in een album hebben ontvangen heeft voor veel hilarische momenten gezorgd!

Martijn (Summa)

Perfect geregelde dag. Spelleider deed het erg leuk en was heel enthousiast. Ook was het een toplocatie.

Rutger (Pepsi)

Door de organisatie van Monsterevents hebben wij een super leuke dag gehad. We zijn weer een ervaring rijker.

Wim (Deen)

De begeleiders waren heel vriendelijk en het spel was spannend om te doen. Het leukste was vooral elkaar dwarsbomen tijdens dit avontuur.

Rebecca (Rabobank)

De begeleiding was zeer goed waardoor iedereen het spel goed kon uitvoeren. Top dag!

Meer reviews

Marianne (Adidas)

Missie geslaagd; de piloot is gered! Na een spannend spel hebben we gezamenlijk geproost op ons succes. Uiteraard ook veel geleerd over de oorlog. Echt een leuke activiteit.

Belinda (Ge Healthcare)

De dag was zeer goed georganiseerd! Het was lekker flexibel en super leuke dag gehad!

Miranda (TU Delft)

Leuke activiteit met originele opdrachten die je echt als team moet uitvoeren!

Oorlogswinter

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Oorlogswinter is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje in elke gewenste stad of natuurterrein. Dit onvergetelijke personeelsuitje staat in het teken van leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral heel veel plezier!

 

Samen met jouw team ben jij onderdeel van het verzet en hebben jullie een belangrijke brief ontvangen waarin vermeld staat dat er een Brits vliegtuig is neergehaald. Aan jullie de taak om de neergestorte Britse piloot Jack op te sporen. Je kunt het spoor naar Jack alleen vinden door opdrachten goed uit te voeren!

 

Het programma

Het is 1944. De ergste winter die Nederland ooit heeft gekend. De Duitsers hebben ons land bezet en zijn hier nu de baas. Het eten is schaars en de kou is ondragelijk. Doodgewone burgers staan op als helden en proberen te helpen waar nodig is. Alleen in de tijd van oorlog is niemand te vertrouwen. Voor een beetje eten of een mooie belofte word je al verraden door je beste vriend, buurman of buurvrouw!

 

Voor jullie is er geen tijd om weg te kijken en niets te doen. Jij bent samen met jouw team onderdeel van het verzet en jullie hebben een belangrijke brief ontvangen waarin vermeld staat dat er een Brits vliegtuig is neergehaald. Aan jullie de taak om deze neergestorte Britse piloot Jack op te sporen. Je kunt het spoor naar Jack alleen vinden door opdrachten goed uit te voeren!

 

Het spel

Oorlogswinter is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw. Het spel is zeer geschikt voor groepen die meer willen leren over de historie van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoe ging het er in die tijd aan toe? Uiteraard is fun in dit spel ook belangrijk, zo zitten er ook onderdelen in van het oude bekende tv serie “ Allo Allo”  Wie kent ‘Herr Flick of Sie Gestappo’ niet.

Wat is de nou precies de Februaristaking, op welk adres zat Anne Frank ondergedoken? Welke krant werd opgericht in de tweede wereldoorlog en wie zijn de helden van het toenmalige verzet? Samenwerking is essentieel om dit spel tot een goed eind te brengen. Ga samen met je collega’s of vrienden dwars door de stad op pad om de Britse piloot op de sporen en te redden.

Maar pas op, andere teams kunnen opdrachten saboteren en jullie op het verkeerde spoor zetten. Zorg dat jouw team als eerste de neergestorte piloot jack heeft gelokaliseerd voordat de vijand hem vindt.

Lukt het jullie om Jack op tijd te vinden en hem uit handen van de Duitser te houden?

 

Elk team een iPad

Voor Oorlogswinter krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kan op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om Jack op te sporen. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan.

 

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Oorlogswinter eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met Lunch (optioneel)

• 14.00 uur     Ontvangst deelnemers

• 14.30 uur     Uitleg programma Oorlogswinter

• 14.45 uur     Teams zijn op pad

• 17.00 uur     Teams gaan met aanwijzing op zoek naar Jack

• 17.30 uur     Tijd voor napraten tijdens de borrel + prijsuitreiking!

• 18.15 uur     Einde programma / diner / bbq (optioneel)

 

Ook bij deze activiteit zorgen onze instructeurs voor enige kennis van uw organisatie om op deze manier een hilarische prijsuitreiking te verzorgen.


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Real Life Moorddiner

2. De Wijnroute

3. Historische Zwaardkunsten & Stage Combat


Wilt u een arrangement boeken in AmsterdamHaarlemAlkmaarZaandamUtrechtAmersfoortLelystadAlmereDen HaagDelftLeidenRotterdamDordrechtBreda,TilburgEindhovenDen BoschMiddelburgNijmegenArnhemApeldoornAssenEmmenEnschedeZwolle,

LeeuwardenGroningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Oorlogswinter

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.