Teambuilding Zaandam

Van plan om een teambuildingsuitje te organiseren in Zaandam? Hieronder vindt u een breed aanbod aan teambuildingsactiviteiten. Sportieve, actieve, culturele of culinaire teambuilding, Monsterevents heeft het allemaal!

Van idee tot mooie herinnering!

Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

Bekijk hier ons portfolio

De leukste plekjes in Zaandam

Azisa

Een sfeervolle en hippe fusion restaurant in het centrum van Zaandam. Geniet van de Chinese, Japanse en Thaise keuken na een gezellige workshop met uw vrienden!

De Koperen Bel

In hartje Zaandam zit deze heerlijke Franse restaurant. Al sinds 1976 hoort deze restaurant thuis in de Zaanstreek. Dus kom genieten van de Franse keuken tijdens uw bedrijfsuitje!

Irodion

Heerlijk genieten van de Griekse keuken in Zaandam. Na een teambuildingsuitje lekker relaxen en tafelen met de mediterraanse keuken!

Manzo’s Bar Bistro

In het centrum van Zaandam ligt deze knusse bistro. Geniet van heerlijke BBQ en grill gerechten na uw personeelsuitje in Zaandam. Of ga lekker borrelen na een workshop.

Tokyoto

Geniet van de Japanse keuken bij Tokyoto. Een hippe restaurant waar u kunt genieten van echte sushi en Japanse grill gerechten na uw bedrijfsuitje in Zaandam.

Teambuilding door heel Nederland

Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

Teambuilding uitje boeken

Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

Uitjes in Zaandam

Zaandam heeft vele uitjes te bieden. Van een leuke rondleiding tot aan een heerlijke culinair uitje. Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

In Noord-Holland biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Haarlem, Amsterdam en Alkmaar.

In Zaandam bieden wij u het volgende aan:

  • – Meer dan 100+ uitjes
  • – Uw persoonlijke event planner
  • – Indoor en outdoor activiteiten
  • – Geen wens is te gek!

Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Leiden, Den Haag of Utrecht.

Top 3 uitjes in Zaandam

Bob Ross in Zaandam

Kent u Bob Ross nog met zijn bekende landschappen schilderijen? U kunt nu net als Bob Ross een mooi schilderij schilderen. Een echte Bob Ross schilder zijn is makkelijker dan u denkt!

The Phone in Zaandam

Tijdens The Phone wordt uw team op de proef gesteld. Zowel mentale als fysieke kracht is nodig om de antwoorden te vinden op de vragen en om alle opdrachten goed te kunnen uitvoeren. Een leuke, actieve stadsspel!

Kookworkshop in Zaandam

Heeft u een passie voor koken of wilt u eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop perfect voor u! Een leerzame, gezellige maar vooral heerlijke workshop!

Teambuilding op maat in Zaandam

Genieten van een zorgeloze dag teambuilding samen met uw collega’s? Laat ons u helpen bij het organiseren van uw teambuildingsdag. Een stadsspel, een rondleiding of een kookworkshop, samen zoeken wij naar de teambuildingsactiviteit die u zoekt.

Bel of mail ons gerust en wij helpen u graag verder. Is teambuilding niet helemaal wat u zoekt? Monsterevents biedt ook themafeesten, rondleidingen en workshops.

Vijf feitjes over Zaandam

1. De rapper Ali B is geboren in Zaandam.

2. In 1971 opende de eerste Europese McDonald’s in Zaandam.

3. In 1871 logeerde en schilderde de Franse kunstschilder Claude Monet in Zaandam.

4. Galgenzagers is de bijnaam van Zaandammers.

5. In 2013 is Zaandam uitgeroepen tot Beste Binnenstad van 2013-2015.

Van idee tot mooie herinnering!

Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

Bekijk hier ons portfolio