Teambuilding Amsterdam

Op zoek naar een leuke teambuilding in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en de grootste stad van Noord-Holland? Monsterevents regelt de leukste en creatiefste activiteiten om de neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. Ga met je team de uitdaging aan tijdens onze nieuwste teambuilding in Amsterdam De Escapebox! Werk samen en verdien de meeste houten coins, alleen met samenwerken kun je winnen. Een andere populaire teambuilding in Amsterdam is de Sloepengame door de grachten. Ook de Dag vol goede daden of de iPad City Challange staan garant voor een onvergetelijke dag.

Lees meer

Er is van alles te beleven en ook zeker op het gebied van teambuilding in Amsterdam! Omdat Amsterdam een veelzijdige stad is met hippe wijken zoals De Pijp en De Jordaan, maar ook creatief Amsterdam-Noord, is er op het gebied van teambuilding veel mogelijk. De mooie pleinen, straatjes en grachten bieden een speelveld, die je niet zomaar ergens anders vindt. Naast actieve teambuilding in Amsterdam, kan een bezoek aan één van de vele musea niet ontbreken. Ga op ontdekking in het Van Gogh Museum of geniet van al het moois dat Rembrandt heeft gemaakt. Zelf een schilderij maken? Kies voor een Bob Ross Schilderworkshop of de workshop Verf Gooien. Na een fijne dag vol teambuilding in Amsterdam en plezier, is het tijd voor een lekkere borrel en diner. De vele horecagelegenheden bieden tal van mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een programma en het kiezen van de lekkerste restaurants.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie, onze adviseurs staan je graag te woord om jouw teambuilding in Amsterdam te organiseren.

Teambuilding Amsterdam: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1801234