Teambuilding Zwolle

Bent u opzoek naar een leuke teambuildingsactiviteit in Zwolle? Monsterevents heeft voor zowel kleine als grote groepen een breed aanbod aan teambuildingsactiviteiten. Voor ieder wat wils. Bekijk ons gehele aanbod op deze pagina.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Zwolle

  Bistro de Buik van Parijs

  Een knusse bistro in de Franse stijl aan de rand van het centrum van Zwolle. Geniet van de Franse keuken met uw collega’s, binnen in het restaurant of buiten op het terras met een heerlijk wijntje na een bedrijfsuitje.

  Vaca Negra

  Een heerlijke en authentieke Argentijnse restaurant. Geniet van de perfecte steak gemaakt op houtskool. Een gezellig steak en grill restaurant in Zwolle! Bent u geen steak liefhebber? Geen zorgen, na uw teambuilding kunt u hier ook genieten van andere Argentijnse gerechten.

  ZòXander

  Een werelds restaurant in het centrum van Zwolle. Geniet van overheerlijke gerechten van over heel de wereld met uw collega’s. ZòXander heeft het certificaat van uitmuntendheid Tripadvisor 2016. Dus geniet van uitmuntende gerechten na met uw bedrijfsuitje.

  Gelagkamer Hoogh

  In hartje Zwolle ligt dit gezellige Europese restaurant. Geniet van een heerlijke hapje en drankje tijdens uw groepsuitje in de oude herberg van Zwolle. Een restaurant in een pand vol rijke historie.

  Os en Peper

  Een restaurant waarbij de klant de ster is. Geniet van de Franse keuken dicht bij de Peperbus met uw bedrijfsuitje. Os en Peper staat op de tweede plaats van Iens top 10. Dus geniet van een heerlijk culinair hapje en drankje in Zwolle!

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Teambuilding in Zwolle

  De GPS City Battle en Ontmasker de Mol aan tafel zijn twee voorbeelden van super leuke teambuildingsuitjes in Zwolle. Ontmasker de mol en los raadsels op. Alleen met teamwork krijgen jullie dit voor elkaar!

  Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, staat sinds jaar en dag bekend als handelsstad. Hierdoor is de stad vele monumentale panden rijk. Door de unieke uitstraling die Zwolle hierdoor krijgt, is deze stad een ideale uitvalsbasis voor verschillende teambuildingsuitjes.

  Zowel een sportieve dag als een culturele dag. Alles is mogelijk! Geef uw wensen door en samen zoeken we naar het ideale uitje voor uw teambuildingsdag.

  Vijf Zwolse feitjes

  1. De Nederlandse zanger en schilder Herman Brood is geboren in Zwolle.

  2. Een spotnaam voor de Zwollenaren is blauwvingers.

  3. De meest duurzame IKEA winkel ligt in Zwolle.

  4. Zwolle werd verkozen tot de groenste stad van Europa in 2006

  5. Tijdens carnaval heet Zwolle Sassendonk

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio