Teambuilding Lelystad

Een teambuildingsactiviteit in Lelystad is een geweldige ervaring in de jongste stad van Nederland, gelegen in de provincie Flevoland. De prachtige omgeving met uitgestrekte polders, meren en waterwegen is een paradijs voor liefhebbers van wateractiviteiten. Daarom biedt Monsterevents de mogelijkheid om Lelystad vanaf het water te verkennen. Ga voor een unieke ervaring op een zeilboot, stap op een Stand up paddle board of geniet aan boord van de borrelboot. Het stadsstrand van Lelystad biedt ook de perfecte locatie om Expeditie Robinson te spelen tijdens jullie teambuildingsactiviteit in Lelystad, of kies voor de uitdagende Ultieme zeskamp. Voor degenen die minder sportief zijn aangelegd, is er de Dag vol goede daden, waarbij jullie anderen een helpende hand bieden terwijl jullie Lelystad op een geheel nieuwe manier leren kennen. Naast deze activiteiten raden we ook onze actieve teambuildingsactiviteiten, culturele teambuildingsactiviteiten en gemotoriseerde teambuildingsactiviteiten aan.

Onze stadsspellen behoren ook tot de favoriete keuzes tijdens een teambuildingsactiviteit in Lelystad. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Help! De directeur is ontvoerd, Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol, The Phone, CSI Real Life Moordzaak of de iPad City Battle. Ga de uitdaging aan met je collega’s tijdens verschillende opdrachten waarbij samenwerking van essentieel belang is. Natuurlijk is het heerlijk om een actieve dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Kies bijvoorbeeld voor een kookworkshop, een culinair walking dinner of speel een dinerspel zoals Wie ben ik? of een Popquiz tussen de gangen door.

Naast teambuildingsactiviteiten in Lelystad biedt Monsterevents ook personeelsuitjes en diverse andere teamuitjes in Lelystad aan. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs en zij helpen je graag bij het samenstellen en organiseren van jullie ideale teambuildingsactiviteit in Lelystad. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Unieke teambuilding in het jonge Lelystad

  Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, is één van de jongste woonplaatsen van Nederland. Tot de aanstelling van de provincie Flevoland in 1986 was Lelystad niet provinciaal ingedeeld. Lelystad staat ook bekend om zijn shopgelegenheid ‘Bataviastad”.

  Teambuilding Lelystad Afsluitdijk Uitzicht Water

  Voor een unieke ervaring op het gebied van teambuilding in Lelystad bent u bij Monsterevents aan het juiste adres. U heeft de mogelijkheid om bij Monsterevents een leuk, gezellig en actief teambuildingsuitje samen te stellen. Voor al uw wensen kunt u terecht bij Monsterevents, ongeacht uw groepsgrootte en budget.

  Contact Monsterevents Lelystad

  Zit het uitje dat u zoekt er niet tussen? Kijk dan ook eens bij onze vaararrangementen, workshops en proeverijen.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio