Cultureel teambuilding

Samen met uw collega’s werken aan de teamspirit en tegelijkertijd meer leren over ons eigen kikkerlandje, de geschiedenis of de beroemdste gebouwen van Europa? Monsterevents heeft een breed cultureel aanbod voor uw teambuildingsuitje.

Lost u samen met uw collega’s de mysteries van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht op tijdens een cultureel stadsspel? Of snuift u liever cultuur op tijdens de solextour? Teambuilding in combinatie met culturele activiteit staat gegarandeerd voor een top dag.

Lees meer

Verder bieden wij u:

  • Teambuilding op maat
  • Een culturele dag weg
  • In- en outdoor uitjes
  • Binnen- en buitenland

 

Cultureel teambuilden met Monsterevents

 

Creëer uw ideale culturele teambuildingsuitje samen en geniet van een dag weg met uw collega’s. Monsterevents helpt u graag bij het opstellen van een programma. Neem gerust contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.

Culinaire Stadswandeling Hoorn Bent u op zoek naar een uitje waar al uw zintuigen geprikkeld worden?  ...

v.a. € 65.00 p.p.

Fortress Adventure Experience Een onvergetelijk avontuur op een onbewoond eiland ! Wat dacht u van een onverg...

v.a. € 85.00 p.p.

Beleef een verzorgde dag of middag vol teambuilding en avontuur. U rijdt een mooie route door landelijk gebied in een Eend. Onderweg komt u bij verrassende stops en speelt u klassementsproeven als blind file parkeren, Eendologie of Labyreend.

v.a. € 75.00 p.p.

In de jaren 60 domineerde de Solex het straatbeeld. Hoewel ze tegenwoordig vervangen zijn door scooters en brommers, is het mogelijk om het verleden te herbeleven en een tochtje te maken op een echte Solex van vroeger. Een leuk bedrijfsuitje voor collega's van alle leeftijden!

v.a. € 49.50 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Avontuur tijdens een verkorte Eendenrally In konvooi met de lelijke Eenden rijdt u een fantastische Eendenral...

v.a. € 55.00 p.p.

Deze cruise klinkt letterlijk als muziek in de oren. Met een luxe salonboot vaart u door de grachten van Amsterdam terwijl u geniet van een overheerlijk diner. Om de sfeer compleet te maken, treedt ons jazz-trio voor u op. Een gedenkwaardige avond vol met teambuilding en live muziek!

v.a. € 69.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Culturele city tour door het oude Amsterdam met prinses BeatrixMonsterevents biedt u de meest ludieke stads to...

v.a. € 19.50 p.p.

Vertrek samen met 3 collega's in een lelijk Eendje en geniet van de natuur in Utrecht. Het teambuilding spel begint als jullie de smartphone opstarten en door middel opdrachten de route moeten achterhalen. Let op: een van jullie teamleden is het 'Lelijke Eendje'. Hij of zij probeert de boel in het water te laten vallen!

v.a. € 45.00 p.p.

Trotseer de wateren tijdens deze Interactieve Sloepen Game in Utrecht. Vaar de route door de grachten van Utrecht, voer opdrachten uit en beantwoord raadsels en vragen. Ontdek Utrecht vanaf het water tijdens dit spannende teambuildingsuitje. Bent u uw tegenstanders te slim af?

v.a. € 47.50 p.p.

In een TukTuk door hartje Rotterdam scheuren terwijl jullie kennis, oriëntatie, creativiteit en teambuilding op de proef wordt gesteld. Vind alle vragen en opdrachten die verspreid liggen door de stad, maar vergeet niet op tijd terug te zijn! Welk team gaat met de winst aan de haal?

v.a. € 69.50 p.p.

Verken als teambuildingsuitje het Nationaal Park de Biesbosch met een gids. U stapt aan boord van een sloep en de gids vertelt u alles over de verschillende beesten, de natuur en de geschiedenis van de Biesbosch. Klaar om op pad te gaan in de mooie natuur?

v.a. € 65.00 p.p.

Op een klassieke Solex door Noord-Holland rijden: een actief en avontuurlijk teambuildingsuitje waarbij je samen met een gids het schilderachtige landschap van Waterland verkent. Rij met je team van collega's langs weilanden, koeien, oude dorpjes en bruggetjes om te ontkomen aan je drukke baan en het hectieke stadsleven.

v.a. € 39.00 p.p.

Maak kennis met de leukste bars en cafés van uw stad en ontdek verschillende wijnsoorten: van Chardonnay tot Pinot Noir. Bij deze teambuilding activiteit weet u zeker dat u geniet en nooit dorst krijgt. Een wijnroute waarbij u niet alleen wijn, maar ook de stad leert kennen!

v.a. € 32.50 p.p.

Het Favela Cartel is een Escape Room op locatie. Het is aan jullie om de getuigen te vinden en hen de mond te snoeren. Door samen de puzzels op te lossen werken jullie aan teambuilding. Pas wel op: Pablo Escobar geeft jullie maar een uur de tijd, voordat jullie worden ontmaskerd.

v.a. € 32.50 p.p.

Het competitieve teambuilding spel Oorlogswinter is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw. Het spel is zeer geschikt voor bedrijven die naast teambuilding ook die meer willen leren over de historie van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoe ging het er in die tijd aan toe? Uiteraard is fun in dit spel ook belangrijk, zo zitten er ook onderdelen in van het oude bekende tv serie “ Allo Allo”  Wie kent ‘Herr Flick of Sie Gestappo’ niet.

v.a. € 32.50 p.p.

De Strijdmacht Dropping zal voor een groot deel bestaan uit teambuilding. Aan jullie team de taak om een slimme strategie te bedenken, de meeste punten te verdienen en zo de andere teams te slim af te zijn. Hierdoor kunnen jullie de oorlog winnen en als eerste de Enigma kraken.

v.a. € 34.00 p.p.

Ga samen met uw collega's de strijd aan op de grachten van Leiden. De Sloepen Game is interactief, competitief en leent zich uitstekend voor teambuilding. Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de tocht voort te kunnen zetten. Spanning tot aan de finish!

v.a. € 47.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

Een ballonvaart is een unieke activiteit voor teambuilding. U vliegt met uw collega’s boven het Nederlandse landschap, zo vrij als een vogel. Ballonvaren is een avontuur op zich, waarbij u samen geniet van het uitzicht. Droomt u er ook van om eens te vliegen?

v.a. € 165.00 p.p.

Tijdens de toertocht voert u spannende en leuke team challenges uit. U navigeert met een professioneel roadbook en kaartmateriaal. De Cabrio Rally is het ideale teambuildingsuitje, want samenwerking wordt beloond. Herbeleef de jaren 70 in een Kever Cabrio!

v.a. € 79.50 p.p.

Ga samen met uw collega's de strijd aan op de grachten van Amsterdam. De Sloepen Game is interactief, competitief en leent zich uitstekend voor teambuilding. Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de tocht voort te kunnen zetten. Spanning tot aan de finish!

v.a. € 47.50 p.p.

Samenwerking en teambuilding staan bovenaan bij de deze speurtocht 2.0. Met een iPad trek je met je team de stad in en voer de leukste opdrachten uit. Verzamel de meeste en punten en saboteer tussen neus en lippen ook nog even de andere teams om zelf te winnen.

v.a. € 32.50 p.p.