Kever Cabrio Rally Avontuur

Bedrijfsuitje

Kever Cabrio Rally Avontuur

v.a. € 79.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Op aanvraag
  • vanaf 20 personen

Bedrijfsuitje

Kever Cabrio Rally Avontuur

Wil je het Kever Cabrio gevoel van de jaren 70 herbeleven?

Dan is deze Kever Cabrio Rally echt iets voor jou! Met de zon in je gezicht en de wind door je haren ontdek je het mooie Nederland op een andere manier. Tijdens jouw bedrijfsuitje de ”Kever rally” navigeer je met verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld en wordt onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten.

Programma
Je wordt ontvangen op een prachtig landelijk gelegen kasteel, restaurant of locatie naar keuze. Hier krijg je een korte briefing (uitleg) door onze hoofdinstructeur over de Kever Cabrio en het geboekte programma. Op het programma staat een belevingstoertocht door het mooie pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden.

Na de briefing en teamindeling vertrekken de teams onder een echte rallyboog met een professioneel full color roadbook en kaartmateriaal. Als het eerste team is vertrokken vertrekt één minuut later pas het tweede team etc.

Deelnemers worden ingedeeld in equipes die bestaan uit een bestuurder, een navigator en twee bijrijders die tijdens de rit opdrachten oplossen. Elke equipe krijgt ook een chipcard om zijn of haar rallytijden te registreren op de verschillende checkpoints. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om te wisselen van chauffeur.

Om deze spannende Classic Car Rally te winnen kunnen er punten worden verdiend. Deze kunnen door de teamchallenges onderweg en het “regelmatigheidstraject” per route, maar ook met de gestelde vragen worden punten verkregen. Het team dat het beste samenwerkt, onderling goed communiceert en elkaar betrekt bij alle opdrachten zal in de regel de meeste punten verzamelen.

Onze toertochten laten nostalgische tijden weer herleven. Je wordt uitgedaagd om via een professioneel roadbook en kaartmateriaal te navigeren. Hiervoor zullen onderweg, tijdens een aantal uitdagende (blind navigeren) en ontspannende pitstops, de verschillende navigatiemethodes worden aangeboden en toegelicht.

Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Met Behulp van het eindklassement kan iedere deelnemer de uitslagen van de verschillende teamchallenges en tests nog eens nakijken.

Kortom een dag die in het teken staat van Kever Cabrio’s, klassiekers, teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Loek (Reed Elsevier)

Het was echt een super uitje! Er zaten super leuke opdrachten bij en het is echt een beleving. We hebben ook echt super veel gelachen!

johan (Arti'Sjok Ontwerpwerk)

Leuk ontvangen en de Kevers zorgden voor leuke binnenkomer. Het was een leuk en afwisselend programma en alles was goed geregeld.

Fleur (Teamuitje)

We zijn echt super ontvangen en de koffie en thee stond al klaar. We hebben een super dag gehad en het leuke was dat er variatie in de route was en de route zelf was ook super mooi.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
12.30 Ontvangst op locatie
13.00 Start briefing door hoofdinstructeur vertrek Kever rally
14.00 Aankomst ludiek pitstop/teamactiviteit 1

15.00

Pauze stop
16.00 Aankomst ludiek pitstop/teamactiviteit 2
17.00 Finish Kever rally (optioneel)
17.15 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy