Teambuilding Dordrecht

Wilt u samen met uw collega’s een teambuildingsactiviteit in Dordrecht doen? Heeft u wel eens gedacht een een schildersworkshop, een GPS stadsspel of een tocht in een Eendje of op een Solex. Uw wensen voor een dagje teambuilden zetten wij bij Monsterevents om in een teambuildingsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  De leukste plekjes in Dordrecht

  Merz

  Geniet van de wereldkeuken bij dit sfeervolle restaurant in de haven van Dordrecht. Lekker borrelen na jullie teambuildingsuitje of dineren? Dat kan bij Merz!

  Dordts Genoegen

  In hartje Dordrecht kunt u lekker relaxen in dit gezellige eetcafé. Proef internationale gerechten en drankjes na uw bedrijfsuitje.

  BRUT Food & Wine Bar

  Een sfeervolle restaurant dat een Europees menu serveert. Geniet van de mediteraanse keuken met een overheerlijk wijntje of biertje na uw personeelsuijte. BRUT is bekrood met het certificaat van uitmuntedheid van Tripadvisor.

  De Stroper

  Een heerlijke Europese vis restaurant. Geniet van zeevruchten met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje in Dordrecht. De Stroper staat in de Michelin Gids 2016!

  Post

  Heerlijk Europees eten bij Post in Dordrecht. Proef de mediteraanse passie na uw teambuilding bij Post, een echt Dordts restaurant.

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Dordrecht als podium voor uw teambuildingsdag

  In Dordrecht is er veel te beleven samen met uw collega’s. Naast een te gek teambuildingsspel biedt de binnenstad van Dordrecht genoeg historische bezienswaardigheden.

  Sluit uw teambuildingsdag in Dordrecht af met een lekker etentje en een dinerspel die alle relaties binnen het team op scherp zet. Ook kunt u ervoor kiezen om met elkaar het diner te bereiden tijdens één van onze kookworkshops.

  Monsterevents heeft voor ieder wat wils. Of u nu met een grote of kleine groep bent. Wij regelen graag uw ideale teambuildingsuitje in Dordrecht.

  Dordtse Weetjes

  1. De kunstschilder Aelbert Cuyp en de bioloog Freek Vonk zijn geboren in Dordrecht.

  2. Dordrecht is een eiland.

  3. De bijnaam voor Dordtenaren zijn Schapekoppen.

  4. Dordrecht heeft bijna 900 rijksmonumenten!

  5. In Zuid-Afrika is er ook een plaatsje Dordrecht.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio