Teambuilding Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, biedt een levendige omgeving voor jullie teambuildingsactiviteit in Nijmegen en bevindt zich in de provincie Gelderland. Met zijn rijke geschiedenis, bruisende binnenstad en diverse mogelijkheden is Nijmegen de perfecte bestemming voor jullie teambuildingsactiviteit in Nijmegen. De stad staat bekend om zijn prachtige architectuur, gezellige terrassen en levendige sfeer. Verken Nijmegen vanaf het water tijdens een van onze populaire activiteiten, zoals Stand up Paddle. Vaar door de grachten en ontdek de stad op een unieke manier. Als je liever met beide benen op de grond blijft, bieden wij een scala aan stadsspellen aan. Daag jezelf uit met spellen zoals The Phone, CSI Real Life Moordzaak, Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol of een Dag vol goede daden.  

Bij Monsterevents hebben we een breed scala aan sportieve, creatieve en culinaire teambuildingsactiviteiten in Nijmegen. Laat je vaardigheden zien tijdens de Ultieme Zeskamp, Missie Geschikt of Ongeschikt, Een dag als marinier of Expeditie Robinson. Als je op zoek bent naar een adrenalinekick, raden we de Daf 33 tocht of de 4×4 adventure day aan. Hoe dan ook, het wordt een dag om nooit te vergeten.

Heb je een eigen locatie in Nijmegen? Kies dan voor de Office Battle of de Escape Room Box op Locatie. Wil je een echt spectaculair uitje organiseren? Ga voor Stuntman of vrouw voor een dag, een teambuildingsactiviteit in Nijmegen waar nog lang over nagepraat zal worden. Na een actieve dag zijn er talloze mogelijkheden in Nijmegen om te genieten van heerlijk eten en drinken. Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen bij het organiseren en samenstellen van jullie teambuildingsactiviteit in Nijmegen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Teambuilding in het diverse Nijmegen

  Of u nu op zoek bent naar een cultureel, sportief, culinair of creatief teambuildingsuitje, Monsterevents helpt u graag bij het vinden van de juiste invulling van uw ideale teambuildingsdag. Zowel indoor als outdoor heeft Monsterevents activiteiten te bieden die uw dag tot een succes maken.

  Teambuilding Nijmegen Lenter Eiland Morgenstond Zonsopgang

  Bel gerust voor meer informatie en wij helpen u graag bij het vinden van de juiste invulling.

  Contact Monsterevents Nijmegen

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio