Teambuilding Groningen

Op zoek naar een uniek en origineel teambuildingsactiviteit in Groningen? Bij Monsterevents hebben we precies wat je nodig hebt! Groningen is een stad met een rijke historie, levendige cultuur en gezellige sfeer. Wij bieden diverse activiteiten aan die perfect passen bij jouw teambuildingsactiviteit in Groningen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag of een sportieve uitdaging, wij hebben voor ieder wat wils. Onze populaire stadsspellen “Ontmasker de Mol” en “Ik Hou Van Holland” zijn gebaseerd op bekende TV-programma’s en zorgen voor een gegarandeerd gezellige teambuildingactiviteit in Groningen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor één van onze populairste teambuildingsactiviteiten ”Help, de directeur is ontvoerd”, ”De zeepkistenrace””Bob Ross Schilderworkshop” of de ”iPad City Battle”.

Naast de stadsspellen bieden we ook een scala aan andere activiteiten aan. Wat dacht je van een gezellige Pubquiz, een creatieve workshop zoals Naaktmodel schilderen, of een sportieve uitdaging zoals een Ultieme Zeskamp. Wat je ook kiest, één ding is zeker: het wordt een teambuildingsactiviteit in Groningen om nooit te vergeten. Groningen heeft ook veel te bieden op het gebied van bezienswaardigheden. Bezoek de beroemde Martinitoren, ontdek de kunstwerken in het Groninger Museum en verken de prachtige grachten. En omdat Groningen een van de meest fietsvriendelijke steden van Nederland is, raden we je aan om een fiets te huren en de stad op een actieve manier te verkennen. Verwen jezelf en je team met lokale specialiteiten tijdens jullie teambuilding. Proef bijvoorbeeld de heerlijke Groninger koek, een traditionele lekkernij die al eeuwenlang gebakken wordt. En vergeet niet te genieten van het bruisende uitgaansleven met gezellige cafés en restaurants, perfect voor een dinerspel of een proeverij.

Naast teambuildingsactiviteiten biedt Monsterevents ook teamuitjes, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Groningen. Bij Monsterevents organiseren we teambuildingsactiviteiten in Groningen voor groepen van 20 tot 500+ personen. We denken graag met je mee en stellen een voorstel op maat samen, passend bij jouw wensen en budget. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons je helpen bij het organiseren van een onvergetelijk teambuildingsactiviteit in Groningen!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Zorgeloos teambuilden in Groningen

  Of u nu gaat voor een Gps tocht, een kookworkshop, een schildersworkshop of een cultureel dagje vol teambuilding, Monsterevents stelt graag het ideale uitje voor u samen.

  Teambuilding Groningen Prinsentuin

  In Groningen is er veel te zien en te doen. Samen met uw collega’s kunt u Groningen ontdekken terwijl u tegelijkertijd elkaar beter leert kennen.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio