Proeverijen teambuiding

Staat eten en drinken bij u en uw collega’s centraal? Dan is een proeverij het ideale teambuildingsuitje voor jullie team. Samen een 3 gangen diner bereiden en erna samen dineren behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u met elkaar kiezen voor één van onze proeverijen zoals: oesterproeverij, champagneproeverij, wijnproeverij of kaasproeverij.

Lees meer

De lekkerste teambuilding proeverijen

 

Teambuilden door middel van het bereiden en/of proeven van eten en drinken met elkaar. Dat is waar onze uitjes om draaien. Bij Monsterevents heeft u de keuze uit meer dan honderd proeverijen.

 

Samen met ons uw teambuilding proeverij samen stellen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Walking Dinner Amsterdam Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, ...

v.a. € 67.50 p.p.

De combinatie van de lekkerste cocktails en de beste bartenders zorgt voor een onvergetelijke workshop. Kom erachter hoe jouw favoriete cocktails bereid worden. Wij brengen jullie de kunst van het cocktailshaken bij en jullie genieten van heerlijke, zelfgemaakte cocktails.

v.a. € 27.50 p.p.

Bij de teambuilding kookproef strijden de teams tegen elkaar: wie kookt de lekkerste gerechten? Bij de smaakproef vertelt u zonder te kijken welke ingrediënten u proeft. Samen koken en lachen, dat is het belangrijkste. Durft u de culinaire strijd aan te gaan?

v.a. € 70.00 p.p.

Maak kennis met de leukste bars en cafés van uw stad en ontdek verschillende wijnsoorten: van Chardonnay tot Pinot Noir. Bij deze teambuilding activiteit weet u zeker dat u geniet en nooit dorst krijgt. Een wijnroute waarbij u niet alleen wijn, maar ook de stad leert kennen!

v.a. € 32.50 p.p.

Verken uw stad en zijn kroegen tijdens de bierproeverij 2.0: met behulp van onze Game App bezoekt u de leukste cafés en drinkt u lekkerste bieren. Maak tijdens dit teamuitje kennis met verschillende blonde en donkere biersoorten. Ben jij een echte bierkenner?

v.a. € 32.00 p.p.

BierproeverijAltijd al willen weten hoe bier wordt gemaakt en wilt u specialbiertjes proeven? Dan is een bierp...

v.a. € 14.50 p.p.

ChampagneproeverijAlles weten over verschillende champagne soorten? Ontdek het tijdens een champagneproeverij!...

v.a. € 34.50 p.p.

PortproeverijMet port kennis maken tijdens een gezellige proeverij in een stad naar keuze.Port proeverij is ge...

v.a. € 27.50 p.p.

Puurheid en eenvoud staan centraal in deze workshop. Wij zorgen voor de benodigde ingrediënten, jullie nemen een dosis enthousiasme en een goede eetlust mee. Net als in Suriname wordt het eten met grote zorg en liefde bereid. Komt u met uw collega's of kiest u voor een gezellig familieuitje?

v.a. € 55.00 p.p.