Teambuilding Middelburg

Op zoek naar een leuke teambuildingsuitje in de hoofdstad van Zeeland, dan bent u bij Monsterevents aan het goede adres! Middelburg heeft veel te bieden op het gebied van teambuilding. Monsterevents heeft voor u alvast een selectie gemaakt van de leukste teambuildingsactiviteiten.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Middelburg

  De Eetkamer

  Geniet van een echte culinaire uitje in Middelburg. Michelin heeft dit gezellige restaurant bekroond met twee rode bestekjes. Na uw leuke bedrijfsuitje heerlijk genieten van de Franse keuken.

  La Piccola Italia

  Een heerlijke, echte Italiaans restaurant. Geniet van een echte Italiaanse pizza of pasta na jullie teambuildingsuitje bij dit klassieke restaurant. Met heerlijk weer kunnen jullie ook nog op het terras genieten.

  Grand Café Brooklyn

  Een sfeervolle Amerikaanse eetcafé. In hartje Middelburg kunt u heerlijk borrelen en dineren na jullie bedrijfsuitje in het historisch centrum. Naast Amerikaanse gerechten kunt u ook genieten van Zeeuwse hapjes.

  Vriendschap

  Heerlijk genieten van de wereldkeuken bij dit gezellige eetcafé in het hart van Middelburg. Een gezellig einde van jullie personeelsuitje bij dit eetcafé dat in de Iens top 2017 staat.

  Peper en Zout

  Geniet van de Franse keuken in het kloppend hart van historisch Middelburg. Hebben jullie zin in een culinair bedrijfsuitje? Dan zitten jullie bij Peper en Zout goed!

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Organiseer uw teambuilding in Middelburg

  Middelburg met zijn rijke verleden biedt een rijk aanbod aan teambuildingsuitjes. Ten tijde van de VOC was Middelburg, na Amsterdam, dé belangrijkste stad van Nederland.

  Bent u op zoek naar een uitdagend en verrassend teambuildingsuitje, dan bent u bij Monsterevents helemaal aan het juiste adres. Wat dacht u van een leuke teamspirit zeskamp of een leuk stadsspel? U roept, Monsterevents regelt het!

  Naast teambuildingsuitjes regelt Monsterevents ook workshops, bedrijfsuitjes, themafeesten en personeelsuitjes in Middelburg.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio