Teambuilding Arnhem

Het evenementenbureau in Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke teambuildingservaring in Arnhem te organiseren. Deze bruisende stad in Gelderland biedt een scala aan mogelijkheden voor een memorabele dag. Wat dacht je van een boeiende stadsuitdaging in Arnhem, zoals een interactieve iPad Challenge waar je de strijd aangaat met je collega’s? Verken het historische centrum met zijn prachtige parken, pleinen, rivieren en monumenten. Vooral de indrukwekkende Eusebiuskerk is een bezoek meer dan waard! Of kies voor het vermakelijke ‘Ranking The Stars’, waarbij je jouw collega’s nog beter leert kennen.

Of je nu een teambuildingsevenement in Arnhem zoekt voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, het evenementenbureau van Nederland neemt de volledige organisatie op zich, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je een creatieve teambuilding in Arnhem of ga je liever voor een activiteit met wat meer pit? Laat de zintuigen van je collega’s prikkelen tijdens een culinaire teambuilding. Wanneer je kiest voor een teambuilding in Arnhem, leer je niet alleen meer over je collega’s, maar ontdek je ook de pracht van deze stad. Verken de levendige straten zoals de Ketelstraat, Bakkerstraat, Weverstraat en Koningstraat terwijl jullie de uitdagende stadsspel ‘Ontmasker De Mol’ spelen. Liever een culinaire ervaring? De diverse eetgelegenheden rondom het gezellige Jansplein bieden volop mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een dinerspel zoals ‘Wie Is De Dader’. Vergeet ook niet de rivieren van Arnhem te verkennen. Ga voor een vaararrangement en ontdek Arnhem vanaf de schilderachtige Rijn.

Naast teambuildingactiviteiten biedt ons bureau ook bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes aan. In Arnhem kunnen wij teambuildingactiviteiten organiseren voor groepen variërend van 20 personen tot 500+ personen. Bij ons is er ook de mogelijkheid om jouw teambuildingsevenement in Arnhem volledig op maat te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepersonaliseerde dag. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuildingsactiviteit kan de samenwerking en communicatie verbeteren.

  Door middel van teambuildingsactiviteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is jouw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vind je altijd een arrangement dat het beste past bij jouw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wil je liever de kennis van jezelf en jouw collega’s testen? Dan kies je uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kan je natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor jouw bedrijf vind je door jullie wensen te filteren. Geef aan welk thema de teambuilding activiteit moet hebben, wat het budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats moet vinden.

  Komt je er niet uit? Laat ons team je dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij jouw team en doelstellingen.

  Heb je vragen of wil je advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Arnhem voor uw uitje

  Arnhem heeft vele uitjes te bieden. Van een heerlijke proeverij tot aan een stadsspel uitje. Of toch liever een sportief uitje in Arnhem? Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

  Bedrijfsuitje Arnhem

  In Gelderland biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Nijmegen en Apeldoorn.

  Arnhemse uitjes:

  • – Jouw eigen event planner
  • – Uitjes op maat
  • – Van A tot Z verzorg
  • – Indoor en outdoor activiteiten

  Arnhem Teambuilding

  Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht je van Enschede, Lelystad of Utrecht.

  Top 3 uitjes in Arnhem

  Help de directeur is ontvoerd in Arnhem

  De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zaken als samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug?

  Help de directeur is ontvoerd!?

  Bob Ross schilderworkshop

  Een echte Bob Ross schilderij op doek, met zijn bekende landschappen, bergen en water, de dennenbomen en de prachtige lucht. Alleen nu zal je zelf de kunstenaar zijn en zelf het schilderij maken tijdens deze workshop.

  Bob Ross Schilder Workshop

  Veluwe Adventure Day

  Een actief en sportief teambuilding uitje in de Veluwe. Er is voor ieder wat wils. Of je nu wilt gaan quad rijden of toch liever abseilen. Het kan met de Veluwe Adventure Day van Monsterevents.

  Veluwe Adventure Day

  Verrassende teambuildingsuitjes in Arnhem

  De hoofdstad van Gelderland heeft veel meer te bieden dan alleen de Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum! Monsterevents heeft een breed aanbod aan teambuildingsuitjes. Monsterevents organiseert ook workshops in Arnhem die goed aansluiten bij onze teambuildingsuitjes.

  Onze medewerkers weten alles over de teambuildingsuitjes in Arnhem. Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben wij alvast een leuke selectie gemaakt met creatieve teambuilding, actieve teambuilding en inspirerende teambuildingsuitjes.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio