Teambuilding Den Bosch

Ben je op zoek naar een uniek en uitdagend teambuildingsactiviteit in Den Bosch? Bij Monsterevents hebben we de leukste teambuildingactiviteiten in Den Bosch voor je samengesteld. Den Bosch, ook bekend als ‘s-Hertogenbosch, gelegen in de provincie Brabant heeft een rijke geschiedenis, charmante straatjes en een bruisende sfeer, waardoor het de perfecte locatie is voor onze spannende en vermakelijke stads- en dinerspelen. Werk samen als team om de mysteries op te lossen tijdens ons Real-Life Moorddiner, waarbij je aanwijzingen verzamelt en puzzels oplost tijdens een heerlijk diner. Of ga de uitdaging aan in onze interactieve Help! We Zijn Gehackt!-activiteit, waarbij jullie als team moeten samenwerken om hackers te slim af te zijn en jullie kostbare data terug te krijgen. Deze spellen zorgen niet alleen voor spanning en sensatie, maar versterken ook de teamband en creëren onvergetelijke herinneringen. Daarnaast bieden we ook nieuwe stadsspellen aan, zoals Manhunt, Expeditie Robinson in de stad, Masked colleague, Help, de directeur is ontvoerd of de iPad City Battle.
 Lees minder

Voor degenen die zichzelf willen transformeren tot superhelden, bieden we de Super Hero For A Day-activiteit aan. Voer stoere en uitdagende opdrachten uit, maar vergeet niet om ook behulpzaam te zijn en oude vrouwtjes over te laten steken, want elke goede daad verdient punten. Dit unieke en ludieke teamuitje zorgt gegarandeerd voor veel plezier en teambuilding. Heb je een eigen locatie die je wil gebruiken tijdens de teambuildingsactiviteit in Den Bosch, dan is de Escape Room Box op locatie of de Office Battle een geschikte keuze.

Bij Monsterevents hebben we voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende activiteit, een culinaire ervaring of een avontuurlijke speurtocht, wij hebben verschillende mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw teambuildingbehoeften. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten welk teambuildingsuitje in Den Bosch jij voor ogen hebt. Onze ervaren eventplanners staan klaar om samen met jou een onvergetelijke dag te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  De leukste plekjes in Den Bosch

  Grand Cafe Silva Ducis

  Grand Café Silva Ducis is gevestigd in ‘Quatier des Halles’ om de hoek van één van de mooiste kathedralen van Nederland. Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of teambuildingsdag genieten van een gezellig, ongedwongen sfeer, kies dan voor het oudste Grand Café van Den Bosch.

  Restaurant Picasso

  Bij Picasso kunt u tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vriendenuitje terecht voor de smakelijkste Zuid-Europese gerechten. Van heerlijke pasta’s tot tapas en andere mediterraanse specialiteiten.

  Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje

  Wanneer u tijdens jullie uitje in het centrum van Den Bosch zitten dan is het de moeite waard om te dineren of borrelen bij Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje. Dit gezellige restaurant is gevestigd in de oude, romantische binnenstad van Den Bosch.

  Restaurant Groote Genoegen

  Vlaamsch eetcafé het Groote Genoegen is gelegen in het hartje van Den Bosch. Het Groote Genoegen is een warm, gezellig en smakelijk restaurant dat geschikt is voor ieder bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellendag!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant groote genoegen

  Restaurant van Puffelen

  Eten en drinken bij Meneer van Puffelen is extra voordelig! Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en hij weet wat lekker is. Hij zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje of teambuilding dag afgesloten wordt met zijn favoriete gerechten en dranken!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant van puffelen den bosch

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Den Bosch voor uw teambuildingsuitje

  Den Bosch, ook wel ‘s-Hertogenbosch genoemd is de hoofdstad van Noord-Brabant. In de middeleeuwen waren veel militairen gehuisvest in deze garnizoensstad.

  Tijdens de carnavalsdagen verruilt Den Bosch haar naam tot het Bourgondische Oeteldonk.

  Beleef deze sferen tijdens uw teambuildingsdag en ga voor het programma: 4×4 Offroad Adventure, of maak uw eigen lipdub en verkleed u tijdens het maken van jullie hit.

  Voor het ideale teambuilding uitje bent u bij Monsterevents aan het juiste adres. Monsterevents stelt samen met u uw gewenste teambuildingsuitje samen. Alles is mogelijk bij Monsterevents.

  Vijf Feitjes over den Bosch

  1. Tijdens carnaval wordt Den Bosch ‘Oeteldonk’ genoemd.

  2. Bij banketbakkerij Jan de Groot werd de eerste Bossche Bol gemaakt.

  3. ‘God weet alles, maar een Bosschenaar weet het beter’ is een bestaand gezegde.

  4. Happy hardcore legende Mental Theo, zanger Albert West en presentator Albert Verlinde komen uit Den Bosch.

  5. In de 80-jarige oorlog was de naam van de stad Moerasdraak, vanwege de ligging tussen moerasgebieden.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio