Teambuilding Delft

Tussen Den Haag en Rotterdam ligt de prachtige stad en gemeente Delft, gelegen aan de Schie in de provincie Zuid-Holland. De ideale locatie voor jullie teambuildingsactiviteit in Delft. Delft staat bekend om zijn rijke geschiedenis met onder andere Delfts blauw, Willem van Oranje, de Nieuwe Kerk, de Koninklijke Grafkelder, Johannes Vermeer, Antonie van Leeuwenhoek en de Technische Universiteit. Ben je van plan om een teambuildingsactiviteit in Delft te organiseren? Bij Monsterevents helpen we je graag!

We verzorgen teambuildingsactiviteiten in Delft voor groepen van 20 tot 500+ personen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging, creatieve activiteit of een workshop, wij hebben voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop Bob Ross Schilderen, Graffiti Spuiten of Naaktmodel Tekenen als creatieve teambuildingsactiviteit in Delft? Ook hebben we nieuwe stadsspellen, zoals Manhunt, Expeditie Robinson in de stad, The Masked Colleague en Escape Room Box, die voor een spannende en uitdagende ervaring zorgen. Maar ook op het gebied van teambuilding hebben we veel te bieden. Denk aan actieve teambuildingsactiviteiten in Delft, zoals Stuntman/vrouw voor een dag, Missie Geschikt of Ongeschikt of Fort Boyard.Delft is een prachtige stad vol historie en gezelligheid. Naast de teambuildingsactiviteiten in Delft zijn er tal van bezienswaardigheden die je kunt verkennen, zoals de Oude Kerk, het Prinsenhof Museum en de Nieuwe Kerk. Geniet van een wandeling door de historische binnenstad en ontspan met een drankje op een van de vele terrassen.

Bij Monsterevents regelen we teamuitjes in Delft voor groepen van 20 tot 500+ personen. Wij nemen de volledige organisatie op ons, zodat jij en je collega’s een onvergetelijke dag beleven. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jouw teambuildingactiviteit, bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Delft!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Teambuilding in het historische Delft

  Samen met uw collega’s de geheime van Delft ontdekken terwijl jullie werken aan de teamspirit? Kies voor een stadsspel zoals, Help de directeur is ontvoerd of ga voor één van de vele GPS tochten. Niet alleen de binnenstad kent veel geheimen. Ontdek een andere kant van Delft en ga de culinaire strijd aan tijdens ons Masterchef spel.

  Teambuilding Delft skyline

  In Delft is er genoeg keuze als het gaat om teambuilding. Uw teambuildingsactiviteit, georganiseerd door Monsterevents. Geen wens is voor ons te gek!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio