Creatieve teambuilding

Een creatief teambuilding uitje is de ideale manier om uw team beter te laten communiceren en functioneren. Tijdens zo’n teambuildingsuitje draait alles om samenwerking en het uiten van creativiteit. U en uw collega’s leren elkaar beter kennen, wat zal bijdragen aan een betere sfeer op de werkvloer en een effectievere samenwerking. Monsterevents helpt u graag bij het organiseren van de perfecte teambuildingsdag. U vindt bij ons verschillende leuke teambuildingactiviteiten voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Wilt u meer informatie over de creatieve teambuildingsuitjes van Monsterevents? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles over de eindeloze mogelijkheden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen over outdoor teambuildingsuitjes

  Voor hoeveel personen zijn jullie creatieve teambuildingsuitjes?

  Monsterevents organiseert teambuildingsuitjes voor groepen van tien tot duizend personen. Voor hoeveel personeel het uitje van uw keuze is, kunt u lezen bij de beschrijving van de activiteit. Het aantal deelnemers verschilt per arrangement. Is uw groep kleiner of groter dan het minimaal aantal deelnemers dat wordt vermeld? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Kunnen wij ook een creatief uitje boeken voor onze vriendengroep?

  Jazeker, ook als particulier kunt u bij ons terecht voor creatieve uitjes en actviteiten.

  Wij willen graag een uitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?

  Dat kan zeker. Veel van onze creatieve teambuildingsuitjes zijn niet locatie gebonden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?

  Absoluut. U kunt bij ons al teambuildingsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot aanbod aan uitjes met teambuildingactiviteiten. Zo kunt u naast de creatieve teambuildingsuitjes ook kiezen voor culinaire teambuildingsuitjes. Liever wat meer actie tijdens uw teambuildingsdag? Ga dan voor een teamuitje vol actie en avontuur of een teambuildingsuitje op het strand. Wilt u de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Kies dan uit een van de vele quizzen, zoals de Gouwe Ouwe Popquiz.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio