Reviews

Nadia (Leaseproces)

Super gezellige avond met een enthousiaste quizmaster die er echt een feest van maakte! De persoonlijke vragen maakten de quiz nog hilarischer!

Buzz! Quiz Game

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Buzz! Quiz Game
De Buzz! Quiz Game transformeert elk bedrijfsuitje, teambuilding dag of afdelingsuitje in de studio van een TV-Show. Meet nu uw quiz vaardigheden met al uw collega’s, vrienden of familie.

 

Altijd al een keer mee willen doen aan een spelprogramma op de televisie?  Maak deze wens dan nu realiteit tijdens jullie bedrijfsuitje met onze gloednieuwe Buzz! Quiz Game. Voor u deze battle aangaat willen wij u wel waarschuwen. Voor je het weet blijkt de blonde baliemedewerker beter uit de quiz te komen dan u.

 

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het  niet redden. Aardrijkskunde- en geschiedenis vragen, muziek herkennen, televisievragen, Mens en gezondheid en wat weet je eigenlijk van literatuur

 

De Buzz! QuizGame is de manier om voor eens en altijd een verschil te maken tussen brein en branie. En tijdens dit bedrijfsuitje, teamuitje of afdelingsuitje wordt er ook gedacht aan de inwendige mens. Je speelt de quiz in combinatie met een borrel/hapje/diner.

 

Persoonlijk tintje?
Dat kan! Denk hierbij aan bijvoorbeeld leuke “wist-u-datjes” over uw collega’s, vrienden, het bedrijf of bijvoorbeeld de bruid. Lever een tiental vragen (+ antwoorden) aan, minimaal vier dagen voor aanvang van het spel en wij verwerken deze in jullie eigen Quiz Game! Om een idee te krijgen hoe uw Buzz! Quiz Game eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 16.00 uur     Ontvangst op de locatie

• 16.05 uur     Kennismaking met de QuizMaster, uitleg en spelregels

• 16.15 uur     Start Buzz! Quiz Game

• 17.50 uur     Verassende ludieke prijsuitreiking

• 18.00 uur     Einde Buzz! Quiz Game

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Help, de directeur is ontvoerd 

2. Luxe cruise door Amsterdam

3. Actief en ontspannen zeilen


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Buzz! Quiz Game

v.a. € 29.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.