Reviews

Damiaan (Eneco)

Leuke originele vragen! Iedereen was erg fanatiek maar ook veel gelachen! Lekker een paar drankjes genomen met wat borrelhapjes! Een aanrader als je je borrel eens anders wilt aanpakken.

Hazel (Triodos)

Gezellige sfeer, leuke ontvangst, duidelijke instructies en hele leuke vragen en opdrachten! Alles was goed georganiseerd en we hebben enorm veel gelachen. Natuurlijk ook lekker geborreld!

Lidy (OPSO-SPOOR)

De algehele sfeer en het enthousiasme van de begeleiders waren top!

De Borrel Battle

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Borrel Battle!

Een hilarische teamstrijd tegen uw collega´s, familie of vrienden om er vandoor te gaan met de schaal bitterballen.

 

Dit programma eindigt met de (bedrijfs)borrel, maar voorlopig is het nog niet zover. Tijdens een hilarische teamstrijd moeten de teams het eerst tegen elkaar opnemen in 3 rondes. Elk team heeft een 'Team iPad' waarop, na de uitleg van de presentator, de opdrachten vanzelf in beeld verschijnen. Vraag of opdracht goed volbracht? Uw positie in de ranking past zich direct aan. Maar let op... sommige battles moet u opnemen en het bewijsmateriaal wordt direct bekeken.

 

Staat uw team aan het einde van het programma bovenaan? Wint jullie team de schaal met bitterballen. Proost! De borrel kan beginnen, maar wordt de schaal bitterballen door het winnende team wel gedeeld met de rest...?

 

In ronde 1 staat algemene kennis centraal. Bij het goed beantwoorden van de vraag ontvangt elk team direct de score. Op de iPad is de real-time score dus altijd te volgen. Bij het onderdeel 20 secondes battles strijdt u tegen de andere teams op verschillende behendigheidsonderdelen. Weet u wat bottle flippen of pingpong plop is? De battles zijn alles of niets. De video die u zelf opneemt dient als het bewijs. Het programma eindigt met de muziekquiz. Onder leiding van onze quizmaster moet u zo snel mogelijk antwoord geven op de muziekvragen die in de 'Team iPad' verschijnen. Wie is de zanger of zangeres? Uit welk jaar komt de hit? Meezingen kan u extra punten opleveren. U zult merken hoe fanatiek uw collega's, familie of vrienden kunnen zijn.

 

Om een idee te krijgen hoe de bitterballen challenge eruit komt te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 17.00 uur        Ontvangst

• 17.05 uur        Kennismaking met de begeleider
• 17.30 uur        Aanvang 1ste spelronde
• 18.00 uur        Aanvang 2de spelronde

• 18.30 uur        Aanvang 3de spelronde
• 19.00 uur        Finaleronde prijsuitreiking met borrel
• 19.30 uur        Einde Bitterballen Challenge

 

Dit arrangement wordt vaak geboekt tijdens een borrel of diner. Wanneer het arrangement gespeeld wordt tijdens een diner zullen er uiteraard aangepaste programmatijden zijn.

De bitterballen challenge is een erg leuk uitje als bedrijfsuitjepersoneelsuitje of groepsuitje, waarbij de groep elkaar goed kent.


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 2 combinaties met dit programma

1. Expeditie Robinson

2. Lipdub maken

 

Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

De Borrel Battle

v.a. € 34.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.