Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Amsterdam

Amsterdam, de prachtige hoofdstad van Nederland is uitermate geschikt voor een personeelsuitje.

Amsterdam is divers, uniek en creatief. Er zijn tal van mogelijkheden voor een personeelsuitje in deze stad. Ontdek Amsterdam door middel van een een vaararrangement zoals de Sloepengame, waarbij je het in je eigen sloep opneemt tegen je collega's en je leukste opdrachten moet uitvoeren of de Amsterdam Light Festival Tour.

Of boek een van de stad of dinerspellen zoals Help! De Directeur Is Ontvoerd, of ontsnap uit een echte Escape Room. Natuurlijk kunnen wij op gebied van culinaire personeelsuitjes ook de leukste activiteiten voor jullie regelen zoals een Walking Diner door Amsterdam waar je elke gang ergens anders eet of het Real-Life Moorddiner waar je tijdens een drie gangen diner een moord gaat oplossen.

Mocht je in een creatieve bui zijn dan is de Bob Ross Schilder Workshop wellicht iets voor jullie of een workshop Verf Gooien.

Bij Monsterevents boek je de leukste personeelsuitjes. Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakte dag.

Personeelsuitje Amsterdam: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1801234