Reviews

Linda (Beround)

Het schip was perfect en het eten was goed!

Amsterdam Light Festival Cruise

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Amsterdam Light Festival Cruise

Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van Europa

Vanaf 29 november staat de historische binnenstad van Amsterdam 53 dagen lang in het teken van het Amsterdam Light Festival. Tijdens deze zevende editie staat de stad letterlijk in de schijnwerpers van 30 internationale lichtkunstenaars. Met Monsterevents varen jullie, onder het genot van een hapje en een drankje, langs de speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. Jullie genieten van alle prachtige lichtinstallatie maar ook van de schoonheid van de Amsterdamse grachten. Het thema van het festival is dit jaar “The Medium Is The Message” naar de beroemde uitspraak van de Canadese Wetenschapper Marshall McLuhan. En gaat over de rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen. Welke rol speelt licht als medium of juist als boodschap? Meer dan 600 kunstenaars uit de hele wereld hebben zich over dit vraagstuk gebogen en een concept ingestuurd. Uiteindelijk zijn er 30 kunstwerken geselecteerd die tijdens deze editie van het festival de historische binnenstad van Amsterdam prachtig zullen verlichten.

 

Beleef het Light Festival met Monsterevents!

Kom aan boord voor een betoverende tocht door de binnenstad van Amsterdam. Uw kerst- of nieuwjaarsborrel of –diner op de Amstel tijdens het Amsterdam Light Festival. Geniet aan boord van oogverblindende lichtkunstwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Een geweldig en origineel avondje uit met collega’s of zakenrelaties.

 

Amsterdam Light Festival in STIJL

Begin uw avond in stijl met onze Borrelcruise of dinercruise. We gooien dagelijks om 17.00 uur en om 19.30 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam (Steiger Koepelkerk of Herenmarkt). We varen anderhalf of 2 uur over de Amsterdamse grachten, de beste manier om het lichtfestival te beleven.

 

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Amsterdam Light Festival Cruise eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 15.00 uur Aanvang City Tour langs Illuminad of Social Light (optioneel)
• 17.00 uur Ontvangst, aan boord voor borrelcruise
• 18.30 uur Einde programma 

Optioneel

• 19.00 uur Aanvang Moorddiner/Themadiner/Feestavond

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Walking Dinner

2. GPS City Battle

3. Wijnroute


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Amsterdam Light Festival Cruise

v.a. € 38.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid