Reviews

Linda (Beround)

Het schip was perfect en het eten was goed!

Amsterdam Light Festival Cruise

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Amsterdam Light Festival Cruise
Het Amsterdam Light Festival is een cultureel festival van licht en water.

 

Vanaf 28 november staat de historische binnenstad ruim zes weken lang letterlijk in de schijnwerpers van hedendaagse internationale lichtkunstenaars. De kern van het festival wordt gevormd door de Boulevard of Light aan de Amstel. Talloze panden worden kunstzinnig aangelicht, met de Magere Brug als sprookjesachtig middelpunt.

Hoofdelementen van dit festival zijn onder andere;

• Illuminade

• Boulevard of Light

• Socialight

• Christmas Canal Parade

Een vaart over de Amsterdamse grachten is tijdens dit festival uniek dankzij het betoverende decor met verlichte panden en schitterende lichtkunstwerken. Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd die de stad zullen doen oplichten, zoals de Christmas Canal Parade. Tijdens deze parade zullen tientallen boten getooid zijn in prachtige verlichting. Gedurende het festival zullen bijna alle panden aan en bruggen over de Amstel bijzonder worden aangelicht.

Beleef het Light Festival met Monsterevents!
Kom aan boord voor een betoverende tocht door de binnenstad van Amsterdam. Uw kerst- of nieuwjaarsborrel of –diner op de Amstel tijdens het Amsterdam Light Festival. Geniet aan boord van oogverblindende lichtkunstwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Een geweldig en origineel avondje uit met collega’s of zakenrelaties.

Amsterdam Light Festival in STIJL
Begin uw avond in stijl met onze Borrelcruise of dinercruise. We gooien dagelijks om 17.00 uur en om 19.30 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam (Steiger Koepelkerk of Herenmarkt). We varen anderhalf of 2 uur over de Boulevard of Light. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een hapje en een drankje of een heerlijk diner!

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Amsterdam Light Festival Cruise eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 15.00 uur Aanvang City Tour langs Illuminad of Social Light (optioneel)
• 17.00 uur Ontvangst, aan boord voor borrelcruise
• 18.30 uur Einde programma 

Optioneel

• 19.00 uur Aanvang Moorddiner/Themadiner/Feestavond

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Walking Dinner

2. GPS City Battle

3. Wijnroute


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Amsterdam Light Festival Cruise

v.a. € 38.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid