Personeelsuitje Den Bosch

Midden in Brabant ligt het gezellige en de Bourgondische stad ‘s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd. Deze stad is voor iedereen en u treft de mooiste pittoreske straatjes, historie en veel groen. Den Bosch is geschikt voor uw personeelsuitje!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Den Bosch

  Grand Cafe Silva Ducis

  Grand Café Silva Ducis is gevestigd in ‘Quatier des Halles’ om de hoek van één van de mooiste kathedralen van Nederland. Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of teambuildingsdag genieten van een gezellig, ongedwongen sfeer, kies dan voor het oudste Grand Café van Den Bosch.

  Restaurant Picasso

  Bij Picasso kunt u tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vriendenuitje terecht voor de smakelijkste Zuid-Europese gerechten. Van heerlijke pasta’s tot tapas en andere mediterraanse specialiteiten.

  Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje

  Wanneer u tijdens jullie uitje in het centrum van Den Bosch zitten dan is het de moeite waard om te dineren of borrelen bij Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje. Dit gezellige restaurant is gevestigd in de oude, romantische binnenstad van Den Bosch.

  Restaurant Groote Genoegen

  Vlaamsch eetcafé het Groote Genoegen is gelegen in het hartje van Den Bosch. Het Groote Genoegen is een warm, gezellig en smakelijk restaurant dat geschikt is voor ieder bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellendag!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant groote genoegen

  Restaurant van Puffelen

  Eten en drinken bij Meneer van Puffelen is extra voordelig! Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en hij weet wat lekker is. Hij zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje of teambuilding dag afgesloten wordt met zijn favoriete gerechten en dranken!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant van puffelen den bosch

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Welkom in Den Bosch

  Ga samen met uw personeel Den Bosch ontdekken en ga langs de prachtige plaatsen en maak van uw personeelsuitje een onvergetelijke dag.

  Wilt u een dagje varen in Den Bosch? Dat is allemaal mogelijk! Laat u verrassen door de historie van Den Bosch en laat de gids alle ins- en outs vertellen over deze prachtstad.

  Sluit u dag af met een heerlijk hapje eten in de bourgondische stad. Bij de uilenburg, de Korte Putstraat en de Parade straat zijn er genoeg sfeervolle restaurants te vinden!

  Kortom, Den Bosch is een bruisende stad vol cultuur, geschiedenis en gezelligheid en is geschikt voor alle soorten personeelsuitjes.

  Monsterevents organiseert graag samen met u een dag om niet te vergeten.

  Vijf Feitjes over den Bosch

  1. Tijdens carnaval wordt Den Bosch ‘Oeteldonk’ genoemd.

  2. Bij banketbakkerij Jan de Groot werd de eerste Bossche Bol gemaakt.

  3. ‘God weet alles, maar een Bosschenaar weet het beter’ is een bestaand gezegde.

  4. Happy hardcore legende Mental Theo, zanger Albert West en presentator Albert Verlinde komen uit Den Bosch.

  5. In de 80-jarige oorlog was de naam van de stad Moerasdraak, vanwege de ligging tussen moerasgebieden.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.