Personeelsuitje Alkmaar

Als u aan Alkmaar denkt, denkt u waarschijnlijk gelijk aan kaas. De Hollandse kaasstad is een titel die maar een deel van wat Alkmaar te bieden heeft weergeeft. Alkmaar is divers en heeft veel te bieden voor uw personeelsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  de Leukste plekjes in Alkmaar

  Restaurant Ereburger

  Tijdens uw bedrijfsuitje of teambuilding uitje genieten van een mengeling van de Franse en mediterrane keuken met Arabische tintjes? Bij Restaurant Ereburger in Alkmaar kunt u in huiselijke sferen genieten van de lekkerste gerechten.

  Fonduerestaurant de Fransman

  Restaurant de Fransman is hét fonduerestaurant van Alkmaar. Vele fondue specialiteiten sieren de menukaart. Fondue is gezellig tafelen voor met z’n tweeën maar ook zeer geschikt voor elk bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vriendenuitje.

  Restaurant Le Bon

  Restaurant Le Bon is een rustig, romantisch en intiem restaurant waar u tijdens uw uitje kunt genieten van een compleet verzorgde avond. Bij Le Bon wordt gekookt met de mooiste biologische streekproducten.

  Restaurant Le Bon Restaurantzaal

  Restaurant Wereldwijd

  Restaurant wereldwijd is trendy en hip waar u tijdens uw uitje kan eten volgens het all-inclusive concept voor een vaste prijs. De naam zegt het al, je kan hier genieten van gerechten afkomstig over de hele wereld.

  Restaurant Fellini

  Restaurant Fellini is passie, bezieling en een traditioneel Italiaans familiegevoel. Bij Fellini kunt u samen met uw collega’s of vrienden lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

  Gastvrij Alkmaar

  Met haar vele monumenten is Alkmaar de ideale stad om te bezoeken tijdens uw uitje. Het gezellige stadshart biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, proeverijen en natuurlijk een heerlijk diner om uw uitje mee af te sluiten.

  Naast Alkmaar kent Noord-Holland meer mooie en bijzondere steden zoals Amsterdam, Haarlem en Zaandam waar uw uitje plaats kan vinden.

  Uitjes in Alkmaar:

  • – Geheel verzorgd
  • – Ervaren begeleiding
  • – Programma’s op maat
  • – Zowel indoor als outdoor

  Hier vindt u een overzicht van alle uitjes die wij aanbieden in de stad Alkmaar. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Niet alleen Noord-Holland biedt u vele mogelijkheden. Ook in Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht is er genoeg te zien en te beleven tijdens uw uitje.

  Top 3 activiteiten in Alkmaar

  Ranking the Stars in Alkmaar

  Denk jij alles van jouw vrienden of collega’s te weten? Speel dan het Ranking the Stars spel (bekend van tv) als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

  Boerengolf in Alkmaar

  Boerengolf, ook wel Jeu de Boer, kan door iedereen worden gespeeld. In teams gaan jullie tegen elkaar spelen terwijl de natuur en weilanden worden ontdekt.

  Knotsgekke Crazy 88 Walking Dinner Spel in Alkmaar

  Door middel van knotsgekke opdrachten gaat u van restaurant naar restaurant. Welke team is het beste?

  Veelzijdig Alkmaar

  Almaar is één van de beste winkelsteden van Nederland. Dit heeft de stad meden te danken aan het oude centrum met veel monumenten.

  Ook kan er in Alkmaar heerlijk gegeten worden in één van de vele restaurants. Deze restaurants zijn ook zeer geschikt voor verschillende workshops tijdens uw personeelsuitje.

  Met ruim 1000 monumenten, een theater, een poppodium en vele musea zoals het Stedelijk Museum Alkmaar en het Biermuseum is Alkmaar de ideale stad voor uw personeelsuitje. Er is voor ieder wat wils.

  Wij helpen u graag bij het organiseren van uw personeelsuitje in Alkmaar. Een stadsspel, een workshop en dinerspel, wij regelen het graag!

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Vijf Alkmaarse Feitjes

  1. Gerard Joling, Marco Borsato en Alex Kolk zijn geboren in Alkmaar.

  2. De Kaasmarkt in Alkmaar is al meer dan vier eeuwen een traditie.

  3. Alkmaar is door het CBS benoemd tot vijfde winkelstad van Nederland.

  4. Het grootste Beatles museum van Europa is gevestigd in Alkmaar.

  5. Alkmaar heeft een officieel stadslied, luister deze hier!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.