Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Lelystad

Ook Lelystad kent historie. Op de Bataviawerf kunt u samen met u personeel wandelen over de dekken van het VOC-schip Batavia. Maar ook onder water is er genoeg te beleven. U kunt duiken naar de bodem van het Markermeer en meer te weten komen over de inpoldering van Flevoland. In Lelystad zijn er meer sportieve uitjes voor uw personeelsuitje. U kunt klimmen, golfen en meer. Om de dag gezellig af te sluiten kunt u een boetiekje brengen aan Batavia stad. Winkels en restaurantjes genoeg.

Getoond 1–50 van 1531234