Friesland

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teambuilding in de provincie Friesland? Monsterevents staat klaar om je te helpen bij het ontdekken van de verschillende mogelijkheden en activiteiten die deze provincie te bieden heeft. Friesland, met steden zoals Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen en Franeker, is een provincie met een rijke cultuur en prachtige natuur.

Voor activiteiten in Friesland zijn er verschillende spannende opties. Je kunt deelnemen aan stadsspellen zoals “Help, de directeur is ontvoerd!”, waarbij je samenwerkt om een mysterie op te lossen. De “iPad City Challenge” is een interactieve manier om de stad te verkennen en diverse uitdagingen aan te gaan. Of je kunt kiezen voor “Manhunt,” waarbij je als team een spannende achtervolging in de stad ervaart.

Friesland biedt ook een overvloed aan natuurlijke schoonheid, met de Waddenzee, meren en uitgestrekte weilanden. Verken de natuur met boottochten, wandel- en fietstochten, of geniet van watersporten.

Naast de prachtige omgeving heeft Friesland ook een rijke culinaire traditie. Proef lokale specialiteiten zoals Fryske dúmkes en suikerbrood.

Of je nu kiest voor avontuurlijke stadsspellen, natuurexploratie, of het ontdekken van de rijke cultuur en keuken van Friesland, Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuildingsactiviteiten voor groepen van 20 personen tot 100+ personen in Friesland. We staan klaar om je activiteiten in Friesland aan te passen aan je specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte dag vol plezier en avontuur in deze prachtige provincie. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Friesland heet u welkom voor uw uitje

  Of u nu met een grote of kleine groep een uitje in Friesland wil organiseren. Monsterevents heeft voor elke groepsgrootte een geschikt uitje. Friesland biedt u water, groen en prachtige stadsharten. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste uitje om uw dag in te vullen.

  De grote steden Leeuwarden, Heerenveen en Sneek bieden u genoeg mogelijkheden voor een uitje naar uw wensen.

  Uw uitje in Friesland

  • Een eigen begeleider
  • Alles van begin tot het eind geregeld
  • Binnenen buiten activiteiten
  • Meer dan 200 uitjes

  Om het gemakkelijk te maken heeft Monsterevents alle mogelijke activiteiten op één pagina verzameld. Bekijk de uitjes en laat ons uw wensen weten. Wij helpen u graag.

  Mocht Friesland niet de juiste provincie zijn voor uw uitje. Bekijk dan ook onze mogelijkheden in Groningen, Drenthe en Flevoland.

  Drie top activiteiten in Friesland

  Bekijk hieronder de drie toppers die Monsterevents aanbiedt in Friesland.

  Actief en ontspannen zeilen

  Een dag op het water; alle neuzen dezelfde kant op, fun, concentratie, gezelligheid, teamwork en actie! Alle ingrediënten voor een actief en ontspannen bedrijfsuitje.

   Actief en ontspannen zeilen in Friesland Water

  Boeren Wipe Out

  De Boeren Wipe Out is een spectaculaire en uitdagende dag in een landschap met koeien, akkers en sloten. Beleef samen met uw collega’s of vrienden een spectaculaire, sportieve en vooral unieke ervaring in de Friese weilanden.

  Boeren Wipe Out in Friesland Teambuilding

  Ik hou van Holland Stadsspel

  Het spel Ik hou van Holland is iedere zaterdagavond weer te zien op TV, maar nu is het ook mogelijk om met u en uw collega’s deel te nemen. Dit unieke stadsspel vindt niet plaats in de studio’s van Hilversum maar in uw eigen stad naar keuze!

  Ik hou van Holland Friesland Stadsspel Leeuwarden Personeelsuitje

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio