Drenthe

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teambuilding in de provincie Drenthe? Monsterevents staat klaar om je te helpen bij het ontdekken van de verschillende mogelijkheden en activiteiten die deze provincie te bieden heeft. Drenthe, met steden zoals Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Coevorden, is een provincie die bekend staat om zijn prachtige natuur en historische erfgoed.

Drenthe staat garant voor een bijzondere en rustige ervaring. Deze provincie biedt uitgestrekte natuurgebieden, waaronder het Drents-Friese Wold en het Nationaal Park Dwingelderveld, perfect voor wandelingen en fietstochten in de natuur. Daarnaast kun je in Drenthe genieten van de lokale cultuur en historie. Bezoek historische dorpen met karakteristieke boerderijen en hunebedden, de oudste monumenten van Nederland.

Voor teambuildingsactiviteiten is Drenthe een geweldige keuze. Er zijn talloze mogelijkheden voor avontuurlijke buitenactiviteiten en teamuitdagingen in de prachtige natuurlijke omgeving. Drenthe is ook trots op zijn lokale gerechten, waaronder de Drentse turfjes en heerlijke pannenkoeken. Vergeet niet om het beroemde Drentse kniepertje te proeven, een dun wafelkoekje.

Of je nu kiest voor een ontspannend uitje in de natuur, culturele verkenningstochten of spannende teambuildingsactiviteiten, Drenthe biedt voor elk wat wils. Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuildingsactiviteiten voor groepen van 20 personen tot 100+ personen in Drenthe. We zijn ook bereid om je activiteiten in Drenthe aan te passen aan je specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte dag vol plezier en ontdekkingen in deze prachtige provincie. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Ontdek Drenthe tijdens uw uitje

  Tijdens uw uitje in Drenthe kan een bezoek aan de Hunebedden natuurlijk niet ontbreken. Naast dit natuurverschijnsel zijn er nog vele andere mogelijkheden in Drenthe. Samen met vrienden, familie of collega’s beleeft u een unieke dag.

  Drenthe Bedrijfsuitje Natuur Personeelsuitje

  Drenthe kent een aantal grote steden waar genoeg te beleven is tijdens uw dag weg. In Assen en Emmen kunt u vele activiteiten ondernemen. Maar ook de natuur in Drenthe is de moeite waard.

  Uitjes in Drenthe

  • Uw uitje van A tot Z geregeld
  • Professionele gidsen
  • Meer dan 200 activiteiten
  • Zowel binnenals buitenactiviteiten

  Drenthe Teambuilding Natuur Bedrijfsuitje

  Mocht u interesse hebben in een uitje in een andere provincie van Nederland. Bekijk dan eens onze uitjes in Overijssel, Groningen en Friesland.

  De 3 toppers in Drenthe

  Kies één van onze toppers in Drenthe en uw uitje zal niet snel vergeten worden.

  Competitie Windmolen Bouwen

  Tijdens de Competitie Windmolen Bouwen zal u samen met uw team de uitdaging aangaan zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken.

  Competitie Windmolen Bouwen Drenthe Actief Bedrijfsuitje

  4×4 Offroad Adventure

  Onvergetelijk, origineel en vol actie en avontuur! Dat zijn de ingrediënten van onze 4×4 Offroad Adventures. Onze Offroad programma’s zijn een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.

  4x4 Offroad Adventure Drenthe Actief gemotoriseerd Personeelsuitje

  Masterchef, de culinaire strijd

  Samen met uw team de strijd aan gaan tegen de andere teams in een culinaire strijd! Tijdens deze game gaat u zelf aan de slag met koken, bedenkt u de origineelste recepten en beantwoord u vragen tijdens de culinaire quiz.

  Masterchef Drenthe Culinair Bedrijfsuitje

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio