Reviews

Tess (Particulier)

Leuke kookworkshop en altijd handig voor later gebruik

Vicky (De Bareel)

We hebben een hele leuke middag gehad! Iedereen had het onwijs naar zijn zin! Leuk team, iedereen was betrokken en heerlijk gegeten!

Sven (Personeelverenging Amsterdam-Leiden Heijmans)

Leuke activiteit, en voor iedereen wat wils

Eveline (HMC Westeinde)

Gastvrij ontvangst in een gezellige ruimte waar je je direct thuis voelt. Heerlijk avondje koken met goede uitleg en goed materiaal.

Maran (Phillips)

Like always... Weer fantastisch werk door Monsterevents! Elk team event contact is hen weer en het is altijd een succes!

Meer reviews

Lindsey (VBMS)

Een fantastische, interactieve en creatieve dag/avond met uiterst enthousiaste begeleiders die ons dit team-uitje zeker zal doen herinneren!

Simone (Groepsuitje)

Leuke leerzame activiteit voor groep, heerlijk gekookt en gezellig gegeten met de hele groep!

Gül (Huisartsenpraktijk Bos en Lommer)

Goed georganiseerd en het eten was heerlijk! Het was een geslaagde dag!

Masterchef, de culinaire strijd!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Masterchef
Hou je van koken en lijkt het je leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan is deze game geschikt voor jou!

Samen met je team de strijd aan gaan tegen de andere teams in een culinaire strijd! Zet je koksmuts op, hou de pannen gereed en zet alle ingrediënten klaar. Wees voorbereid om een echte Masterchef te worden. Tijdens deze game ga je zelf aan de slag met koken, bedenk je de origineelste recepten en beantwoord je vragen tijdens de culinaire quiz.

 

Tijdens dit programma draait het uiteraard om eten en drinken. Maar het belangrijkste bij deze game is natuurlijk de gezelligheid! Het samen koken staat centraal. Kook samen, lach samen, verbaas elkaar en proef van de zelfgemaakte gerechten.

 

The game
Als de teams zijn samengesteld, de teamnaam gekozen is en de schorten zijn om gedaan kan de culinaire strijd van start gaan. Jullie krijgen opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Tijdens de smaakproef is het aan jullie om verschillende smaken van elkaar te onderscheiden. Wie heeft de meest ontwikkelde papillen en weet elke smaak te raden?

Toch niet zo goed in het proeven van ingrediënten? Misschien wordt je wel de culinaire winnaar tijdens de quiz of kook je de sterren van de hemel tijdens de kookproef. Maar vergeet niet… Alles draait om de gezelligheid. Van amateurkok tot echte hobbykok. Iedereen zal een heerlijke middag hebben tijdens het programma Masterchef.

Programmaopzet: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 18.00 uur      Ontvangst met koffie/thee of prosecco (optioneel)

• 18.15 uur      Aanvang Kookworkshop Masterchef

                        - Samenstellen teams

                        - Instructie en uitleg

                        - Teambuilding "Wie is de chef"

• 19.45 uur      Aanvang Diner

• 20.30 uur      Afsluiting programma na kletsen

• 21.00 uur       Einde programma gasten gaan huiswaarts

 

Optionele toevoegingen aan het programma

Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, Kaas Proeverij, wijn proeverij

 

Top 3 combinatie met andere programma’s

1. Help, we zijn gehackt!

2. Sloepen Game Amsterdam

3. Paralympische spelen bij Only Friends

 

Als je op zoek bent naar een uitdagend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vrienden-, of vrijgezellenuitje, dan is Masterchef het culinaire programma voor jou en jouw gezelschap!

Wilt u het arrangement “Masterchef” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Masterchef, de culinaire strijd!

v.a. € 70.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.