Reviews

Sven (Personeelverenging Amsterdam-Leiden Heijmans)

Leuke activiteit, en voor iedereen wat wils

Eveline (HMC Westeinde)

Gastvrij ontvangst in een gezellige ruimte waar je je direct thuis voelt. Heerlijk avondje koken met goede uitleg en goed materiaal.

Maran (Phillips)

Like always... Weer fantastisch werk door Monsterevents! Elk team event contact is hen weer en het is altijd een succes!

Lindsey (VBMS)

Een fantastische, interactieve en creatieve dag/avond met uiterst enthousiaste begeleiders die ons dit team-uitje zeker zal doen herinneren!

Simone (Groepsuitje)

Leuke leerzame activiteit voor groep, heerlijk gekookt en gezellig gegeten met de hele groep!
Meer reviews

Gül (Huisartsenpraktijk Bos en Lommer)

Goed georganiseerd en het eten was heerlijk! Het was een geslaagde dag!

Masterchef, de culinaire strijd!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Masterchef
Houdt u van koken en lijkt het u leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan is deze game geschikt voor u!

Samen met uw team de strijd aan gaan tegen de andere teams in een culinaire strijd! Zet uw koksmuts op, hou de pannen gereed en zet alle ingrediënten klaar. Wees voorbereid om een echte Masterchef te worden. Tijdens deze game gaat u zelf aan de slag met koken, bedenkt u de origineelste recepten en beantwoord u vragen tijdens de culinaire quiz.

 

Tijdens dit programma draait het uiteraard om eten en drinken. Maar het belangrijkste bij deze game is natuurlijk de gezelligheid! Het samen koken staat centraal. Kook samen, lach samen, verbaas elkaar en proef van uw eigen gemaakte gerechten.

 

The game
Als de teams zijn samengesteld, de teamnaam gekozen is en de schorten zijn om gedaan kan de culinaire strijd van start gaan. Jullie krijgen opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Tijdens de smaakproef is het aan jullie om verschillende smaken van elkaar te onderscheiden. Wie heeft de meest ontwikkelde papillen en weet elke smaak te raden?

Toch niet zo goed in het proeven van ingrediënten? Misschien wordt u wel de culinaire winnaar tijdens de quiz of kookt u de sterren van de hemel tijdens de kookproef. Maar vergeet niet… Alles draait om de gezelligheid. Van amateurkok tot echte hobbykok. Iedereen zal een heerlijke middag hebben tijdens het programma Masterchef.

Om een idee te krijgen hoe uw ‘’Masterchef’’ eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 16.00 uur      Ontvangst met koffie/thee (optioneel) 
• 16.15 uur      Samenstellen van de teams 
• 16.30 uur      Instructies en uitleg
• 16.40 uur      Start culinaire strijd Masterchef 
• 18.30 uur      Aansluitend diner (optioneel)

 

Optionele toevoegingen aan het programma

Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, Kaas Proeverij, wijn proeverij

 

Top 3 combinatie met andere programma’s

1. Help, we zijn gehackt!

2. Sloepen Game Amsterdam

3. Paralympische spelen bij Only Friends

 

Als u op zoek bent naar een uitdagend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vrienden-, of vrijgezellenuitje, dan is Masterchef het culinaire programma voor u en uw gezelschap!

Wilt u het arrangement “Masterchef” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Masterchef, de culinaire strijd!

v.a. € 70.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid