Groningen

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teambuilding in de provincie Groningen? Monsterevents staat klaar om je te helpen bij het ontdekken van de verschillende mogelijkheden en activiteiten die deze provincie te bieden heeft. Groningen, met de stad Groningen als kloppend hart, is een provincie met een rijke geschiedenis en talloze unieke ervaringen.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden in Groningen is de Martinitoren, een historische toren die hoog boven de stad uittorent. Het beklimmen van deze toren biedt niet alleen een spectaculair uitzicht over de stad, maar is ook een geweldige activiteit om teambuilding te bevorderen.

Voor activiteit in de stad Groningen zijn er verschillende spannende opties. Je kunt deelnemen aan stadsspellen zoals “Help, de directeur is ontvoerd!”, waarbij je puzzels moet oplossen en samenwerken om een ontvoering op te lossen. De “iPad City Challenge” daagt je uit om met behulp van tablets de stad te verkennen en diverse uitdagingen aan te gaan. “Manhunt” is een spannend spel waarbij je als team op zoek gaat naar een ‘voortvluchtige’ in de stad.

Of je nu kiest voor een avontuurlijke zoektocht in de stad, een culturele verkenning, of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht vanaf de Martinitoren, Groningen heeft voor elk wat wils. Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuildingsactiviteiten voor groepen van 20 personen tot 100+ personen in Groningen. We zijn ook bereid om je activiteiten in Groningen aan te passen aan je specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte dag vol plezier en avontuur in deze inspirerende stad en provincie. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Groningse gezelligheid tijdens uw uitje

  De provincie Groningen kent vele mogelijkheden om uw uitje naar wens in te vullen. Voor oud en jong er is voor ieder wat wils. Cultuur snuiven behoort tot één van de meest populaire activiteiten in Groningen. Maar de provincie is ook zeer geschikt voor actieve, sportieve en avontuurlijke uitjes.

  Bedrijfsuitje Groningen Stad centrum Personeelsuitje

  De hoofdstad biedt u genoeg mogelijkheden voor een stadsspel of een proeverij. De rustieke plaatsjes bieden u cultuur, en avontuur voor een uitje om niet te vergeten.

  Wij bieden u in Groningen

  • Begeleiding op maat
  • Meer dan 200 mogelijkheden
  • Een uitje van A tot Z geregeld
  • Keuze uit binnen en buiten

  Voor u heeft Monsterevents een verzameling van alle uitjes in Groningen gemaakt. Deze is hieronder te vinden. Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

  Is Groningen niet helemaal de provincie die u zocht? Kijk dan ook eens bij Friesland, Drenthe en Overijssel.

  Groningen en haar toppers

  Voor een top uitje in Groningen kunt u kiezen uit één van onderstaande activiteiten.

  GPS City Battle

  Een competitief en interactief GPS spel! Overwin samen met het team hindernissen, handicaps en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen. Alles heeft natuurlijk maar één doel, de overwinning!

  GPS City Battle Groningen Bedrijfsuitje

  Authentieke Solex tocht

  Beleef de 60’s opnieuw met het rijden op de solex. Onder begeleiding rijdt u langs prachtige landschappen en bezienswaardigheden. Met een lekker zonnetje in het gezicht over de kleine paadjes, waar u geniet van bossen, weilanden en authentieke dorpjes.

  Authentieke Solex tocht Friesland Bedrijfsuitje

  Shooting Range

  Op zoek naar een avontuurlijke activiteit in de buitenlucht? Tijdens één van onze schietprogramma’s ervaart u de kick van het schieten. Voor jong en oud hebben wij verschillende programma’s. Focus, richt en schiet!

  Shooting Range Friesland kleiduif schieten personeelsuitje kaliber schieten bedrijfsuitje

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio