Escape Room op Wielen

Personeelsuitje

Escape Room op Wielen

v.a. € 89.50 p.p.
  • 240 minuten
  • Outdoor
  • Midden Nederland
  • 20 – 50 personen

Personeelsuitje

Escape Room op Wielen

Op zoek naar een unieke manier om een Escape Room te beleven? Dan is de Escape Room op wielen het perfecte uitje voor jullie bedrijfsuitje! Jullie worden uiteraard niet opgesloten in een oldtimer maar jullie moeten als team het mysterie oplossen dat al een langere tijd in de omgeving speelt. Zijn jullie in staat om met jullie team of bedrijf dit mysterie op te lossen? Werk goed samen met je team en ga op zoek naar bewijsmateriaal. Kraak de verschillende codes en ontrafel het mysterie!

De politie heeft verschillende locaties voor jullie gemarkeerd met verdachten die beschikken over cruciale informatie die jullie nodig hebben om het raadsel op te lossen. Deze informatie geven ze echter niet zomaar prijs, want in deze regio wordt geleefd volgens de principes ‘voor wat hoort wat’ en ‘voor niets gaat de zon op’. Om deze verdachten informatie te ontfutselen, zullen jullie dus aan de bak moeten! Los de opdrachten op, kraak de bijbehorende codes en verzamel beetje bij beetje meer informatie waarmee je de plaatselijke politie kunt helpen om het mysterie op te lossen.

Onderweg
Jullie gaan toeren met een authentieke oldtimer door het weidse, open landschap van groen polders en slingerende dijken in het Brabantse landschap en voer verschillende opdrachten en challenges uit. Tijdens de Escape Room op wielen rijd je samen met collega’s in een 2CV of retro VW busje door de prachtige omgeving. Onderweg zijn genoeg mogelijkheden om even te stoppen en een hapje en drankje te scoren of een leuke groepsfoto te maken.

Tijdens dit unieke bedrijfsuitje draait het er niet om welk team het snelst de raadsels oplost, maar wie dit het beste doet en de juiste oplossing weet te ontcijferen. Er is dus voldoende tijd om van de omgeving te genieten en de ultieme oldtimer ervaring te beleven. Tijdens dit spannende uitje met je team kun je een middag vol avontuur, hilariteit en mysterie verwachten. Perfect voor een dagje teambuilding!

Wanneer alle teams alle aanwijzingen hebben verzameld is het tijd om terug te rijden naar de startlocatie waarbij het laatste onderdeel van de Escape Room op wielen plaatsvindt.

Onder het genot van een hapje en drankje krijgen jullie de laatste code en zetten alle informatie op een rijtje. Dit moet ervoor zorgen dat jullie de oplossing krijgen tot het mysterie.

Het team dat uiteindelijk het dichts bij het juiste antwoord zit, wordt gekroond tot de winnaars van jullie teambuilding dag. Deze winnaars worden gehuldigd tijdens de prijsuitreiking met een medaille.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en koekje
13.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
13.45 Aanvang Escape Room op Wielen
15.15 Pauze indien gewenst
16.45 Einde gezamenlijke activiteit
17.00 Aanvang borrel (optioneel)
17.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy