Reviews

Patrick (Gemeente Haarlemmermeer)

Lekker actief met de vragen en het varen, maar tegelijk ook lekker rustig vanaf het water Amsterdam bekijken, dan zie toch weer hele andere dingen. Alles perfect geregeld. Goed planning en verzorging!

Jorien (Endemol NL)

Heb alleen maar hele positieve berichten ontvangen en heb het zelf ook echt naar mijn zin gehad! Het uitje was van A tot Z geregeld, inclusief draaiboek etc. Ook afstemming met Restaurant over betalen etc., was super geregeld!

Karin Poot (SMC pneumatics)

SloepenGame was super goed,. Erg leuk ook dat er meerdere vaarroutes waren zodat je niet de hele dag achter elkaar aanvaard. Sloepengame is zeker een aanrader!

Irma (Pro6managers)

Wij kijken terug op een geslaagd weekend. Ik heb tot nu toe (mijn collega’s werken op locatie bij de opdrachtgevers) alleen onze algemeen directeur gesproken en hij was erg positief!

Evelien (Amsterdamse politie)

We vonden het echt een topdag!! We hebben het zeker getroffen met het weer. De opdrachten waren echt super leuk en alles was perfect geregeld.
Meer reviews

Rieneke (Teamuitje)

Het is een combinatie van varen, sightseeing Amsterdam, lol, grappig wedstrijdelement. Het is echt super!

Aziza Zerouali (Infomedics)

Goed georganiseerd, geslaagd uitje met activiteiten.

Sloepen Puzzeltocht Amsterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Sloepen puzzeltocht Amsterdam
De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige grachten van Amsterdam.

 

U vaart een eigen privé sloep met uw collega's of vrienden als bemanning. Deze Sloepen Game laat u op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.

Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum). Langs het Anne Frankhuis en langs de Bloemenmarkt.

Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee.

The Game
Na ontvangst en uitleg van de game vertrekt u, per team, in uw eigen elektrische privé sloep richting de gezellige Amsterdamse grachten. Als een ware film laat u de prachtige grachtenpanden aan uw oog voorbij trekken, uiteraard onder het genot van een drankje, en bent u deel van de stad. U navigeert langs bekende stukjes Amsterdam met haar verschillende bezienswaardigheden en bijzondere bewoners. Al puzzelend vindt u de weg naar de eindlocatie!

De vaarrichting wordt bepaald aan de hand van foto’s. Vaar naar de foto en beantwoord daar een vraag of voer een ludieke (teambuildings)opdracht uit. Samen met uw team gaat u een unieke route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk proberen af te troeven.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur      Ontvangst Sloepen puzzeltocht Amsterdam
• 14.15 uur      Instructies en uitleg van de kapitein
• 14.30 uur      Start Sloepen puzzeltocht Amsterdam
                          - Uw eigen privé sloep
                          - Gevulde koeltas (optioneel)
                          - Diverse teambuildings opdrachten
                          - Een avontuurlijke belevenis op het water
• 16.45 uur      Prijsuitreiking Sloepen Game
• 17.00 uur      Aansluitend borreluurtje/diner (optioneel)

Om de sloepen game nog completer te maken zijn er een aantal opties waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u van een gevulde koeltas met versnaperingen voor onderweg. Of koele dranken aan boord. 

Wilt u het arrangement ''Sloepen puzzeltocht Amsterdam'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Sloepen Puzzeltocht Amsterdam

v.a. € 37.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid