Reviews

Patrick (Gemeente Haarlemmermeer)

Lekker actief met de vragen en het varen, maar tegelijk ook lekker rustig vanaf het water Amsterdam bekijken, dan zie toch weer hele andere dingen. Alles perfect geregeld. Goed planning en verzorging!

Jorien (Endemol NL)

Heb alleen maar hele positieve berichten ontvangen en heb het zelf ook echt naar mijn zin gehad! Het uitje was van A tot Z geregeld, inclusief draaiboek etc. Ook afstemming met Restaurant over betalen etc., was super geregeld!

Karin Poot (SMC pneumatics)

SloepenGame was super goed,. Erg leuk ook dat er meerdere vaarroutes waren zodat je niet de hele dag achter elkaar aanvaard. Sloepengame is zeker een aanrader!

Irma (Pro6managers)

Wij kijken terug op een geslaagd weekend. Ik heb tot nu toe (mijn collega’s werken op locatie bij de opdrachtgevers) alleen onze algemeen directeur gesproken en hij was erg positief!

Evelien (Amsterdamse politie)

We vonden het echt een topdag!! We hebben het zeker getroffen met het weer. De opdrachten waren echt super leuk en alles was perfect geregeld.

Meer reviews

Rieneke (Teamuitje)

Het is een combinatie van varen, sightseeing Amsterdam, lol, grappig wedstrijdelement. Het is echt super!

Aziza Zerouali (Infomedics)

Goed georganiseerd, geslaagd uitje met activiteiten.

Sloepen Puzzeltocht Amsterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Sloepen puzzeltocht Amsterdam
De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige grachten van Amsterdam.

 

Je vaart een privé sloep met je collega's als bemanning. Deze Sloepen Game laat je op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.

Tijdens deze unieke en spannende competitie kom je al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum). Langs het Anne Frankhuis en langs de Bloemenmarkt. De Sloepen Game speelt zich af op de grachten van Amsterdam.  Je kent Amsterdam van het Rembrandtplein, Leidseplein, de Heineken Experience maar de mooiste manier om Amsterdam te verkennen is vanaf het water.  

Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met je team voor de felbegeerde trofee.

The Game
Na ontvangst en uitleg van de game vertrek je, per team, in je eigen elektrische sloep richting de gezellige Amsterdamse grachten. Als een ware film laat je de prachtige grachtenpanden aan je oog voorbij trekken, uiteraard onder het genot van een drankje, en ben je onderdeel van de stad. Je navigeert langs bekende stukjes Amsterdam met haar verschillende bezienswaardigheden en bijzondere bewoners. Al puzzelend vind je de weg naar de eindlocatie!

De vaarrichting wordt bepaald aan de hand van foto’s. Vaar naar de foto en beantwoord daar een vraag of voer een ludieke (teambuildings)opdracht uit. Samen met je team ga je een unieke route volgen, vragen beantwoorden en proberen om je medespelers zoveel mogelijk af te troeven.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur      Ontvangst Sloepen puzzeltocht Amsterdam
• 14.15 uur      Instructies en uitleg van de kapitein
• 14.30 uur      Start Sloepen puzzeltocht Amsterdam
                          - Je eigen sloep
                          - Gevulde koeltas (optioneel)
                          - Diverse teambuildings opdrachten
                          - Een avontuurlijke belevenis op het water
• 16.45 uur      Prijsuitreiking Sloepen Game
• 17.00 uur      Aansluitend borreluurtje/diner (optioneel)

Om de sloepen game nog completer te maken zijn er een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je van een gevulde koeltas met versnaperingen voor onderweg. Of koele dranken aan boord. 

Wil je het arrangement ''Sloepen puzzeltocht Amsterdam'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Sloepen Puzzeltocht Amsterdam

v.a. € 37.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.