Teamuitje Delft

Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Delft? Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan teamuitjes in Delft, waarbij we rekening houden met jouw wensen en doelen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging, creatieve activiteit of juist een teambuilding programma, wij hebben voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop Bob Ross Schilderen, Graffiti Spuiten of Naaktmodel Tekenen als creatief teamuitje in Delft. Naast teamuitjes in de provincie Zuid-Holland organiseert Monsterevents ook personeelsuitjes in Delft, bedrijfsuitjes in Delft en Teambuilding in Delft? Ook de stadsspellen zijn een populaire keuze. Kies voor Help! De directeur is ontvoerd, The Citybattle, Ontmasker de Mol of CSI Real Life. 

Lees meer

Maar ook op het gebied van teambuilding hebben wij veel te bieden. Zo bieden wij verschillende actieve teamuitjes in Delft aan, zoals Stuntman/vrouw voor één dag, Missie Geschikt of Ongeschikt of Fort Boyard. 

Delft is een prachtige stad met veel historie en gezelligheid. Naast een teamuitje in Delft zijn er genoeg bezienswaardigheden die je kunt bezoeken, zoals de Oude Kerk, het Prinsenhof Museum en de Nieuwe Kerk. Ook kun je heerlijk wandelen door de historische binnenstad of genieten van een drankje op een van de vele terrassen. Bij Monsterevents organiseren wij teamuitjes in Delft voor groepen van 10 tot 500+ personen. Wij nemen de volledige organisatie uit handen en zorgen ervoor dat jij en je collega's een onvergetelijke dag hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw personeelsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit en teamuitje in Delft kunnen betekenen!

Teamuitje Delft: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 150123