Teamuitje Eindhoven

Eindhoven, de lichtstad van Nederland is de ideale locatie voor jullie teamuitje. Een onvergetelijke dag voor jouw afdeling of bedrijf organiseer je samen met Monsterevents. Genoeg mogelijkheden voor een creatief of cultureel teamuitje in deze Brabantse stad die bruist van de energie. Een ideale plek voor het teamuitje met jouw bedrijf. Zoek je een echt teambuildings activiteit, denk dan eens aan de windmolen challenge waarbij je zelf met je collega’s een eigen werkende windmolen bouwt. Of wil je een teamuitje met meer actie en avontuur dan is 4x4 offroad rijden wellicht iets voor jouw afdeling. Eindhoven biedt ook genoeg mogelijkheden op culinair gebied. Denk hierbij aan een van onze culinaire workshops zoals bonbons maken of een bier en kaas proeverij.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een teamuitje in Eindhoven, leer je niet alleen je collega’s beter kennen, ook de stad Eindhoven heeft verborgen én bekende pareltjes, die het doen van verschillende activiteiten mogelijk maken. Wat dacht je van het Philips museum of de Brouwerij van Bavaria. Leer meer over de historie en beleef hierna je studententijd opnieuw en doe een drankje in één van de vele kroegen en barren die de stad te bieden heeft. Kies je liever voor een vaararrangement? Ook dit is mogelijk. In de omgeving van Eindhoven stap je onze borrelboot of één van onze sups voor een onvergetelijke dag. Ideeën en mogelijkheden ten overvloede. In Eindhoven bieden wij teamuitjes van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je teamuitje in Eindhoven te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

 

  • Wij nemen de volledige organisatie van uw teamuitje uit handen. Onze specialisten maken voor u een voorstel op maat. Neem nu contact met ons op.

 

Getoond 1–50 van 147123