Teamuitje Eindhoven

Ben je op zoek naar een teamuitje in Eindhoven? Dan ben je bij Monsterevents aan het juiste adres! Eindhoven, ook wel bekend als de lichtstad van Nederland, heeft veel te bieden voor een onvergetelijk teamuitje. Of je nu op zoek bent naar een creatiefcultureel of culinair uitje, er is voor ieder wat wils. Een van onze aanraders is de Competitie Windmolen Bouwen of Een dag in de onderwereld. Ben je op zoek naar iets meer actie en avontuur tijdens jullie teamuitje in Eindhoven? Dan is het 4×4 offroad rijden een aanrader. Een avontuurlijke activiteit waarbij je met je team de ruige natuur van Eindhoven ontdekt. Maar ook op culinair gebied heeft Eindhoven genoeg te bieden. Kies bijvoorbeeld voor een culinaire workshop, zoals bonbons maken of een bier- en kaasproeverij. Hierbij leer je niet alleen iets nieuws, maar is het ook nog eens ontzettend gezellig met je collega’s tijdens dit teamuitje in Eindhoven.

Ontdek tijdens het teamuitje in Eindhoven allerlei feitjes en weetjes, wanneer je de iPad City Battle speelt met je collega’s. Wist je bijvoorbeeld dat de stad bekend staat om de Dutch Design Week, waarbij design en innovatie centraal staan? Ook heeft Eindhoven een rijke historie als het gaat om de Philips fabrieken. Dit kun je ontdekken in het Philips Museum. En voor de bierliefhebbers onder ons is er de Brouwerij van Bavaria, waar je alles leert over het bierbrouwproces en natuurlijk ook kunt proeven. Een teamuitje in Eindhoven om nooit te vergeten. Ook biedt Monsterevents personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten in Eindhoven. En als je dan toch in Eindhoven bent, vergeet dan niet om de omgeving te ontdekken. Stap bijvoorbeeld op onze borrelboot of ga suppen voor een onvergetelijke dag op het water. Ook de vele kroegen en bars in de stad maken het mogelijk om na afloop van het teamuitje in Eindhoven nog gezellig samen een drankje te doen. Bij Monsterevents organiseren wij teamuitjes in Eindhoven voor groepen van 10 tot 100+ personen. Wij nemen de volledige organisatie uit handen en maken voor jou en je team een voorstel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk teamuitje in Eindhoven!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste teamuitjes top

  Voor het leukste teamuitje bent je op de juiste pagina aangekomen. Monsterevents heeft een grote keuze uit vele activiteiten. Het moet een dag zijn die je nog lang herinnert en waarbij je met een goed gevoel naar terugkijkt. Een teamuitje moet leuk en inspirerend zijn. Monsterevents is hier dé expert in. Wij regelen alles van A-Z zodat je op de dag zelf rustig mee kunt doen met jouw teamuitje. Het maakt niet uit hoe groot het team is Monsterevents organiseert organiseert teamuitjes voor grote groepen en kleine groepen. Of het nu gaat om een actief, creatief, sportief of gemotoriseerdteamuitje het kan allemaal.

  Door ons ruime aanbod is er voor elk team en elke afdeling een leuk teamuitje te vinden.

  Is jouw afdeling sportief en competitief en niet bang voor wat avontuur? Neem het dan tegen elkaar op tijdens blokarten op het strand. Zoeken jullie meer iets culinairs en smakelijk. Kies dan voor een van de lekkere teamuitjes zoals een bierproeverij of cocktailworkshop. Of ontdek je liever je eigen provincie boek dan een van onze gemotoriseerde teamuitjes zoals de VW Kever Cabrio Rally of een Tuk Tuk Rally!

  Teamuitjes door heel Nederland
  Monsterevents organiseert teamuitjes door heel Nederland voor kleine en grote groepen. Of het nu gaat om Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant of Utrecht Monsterevents regelt het allemaal. Of het nu gaat om een teamuitje in Amsterdam zoals de Sloep Game Amsterdam, Gehackt, Help de directeur is ontvoerd in Amsterdam of Expeditie Robinson XL op het strand van Scheveningen, een City Battle of een Sloepen Game in Rotterdam wij helpen je graag bij het organiseren van geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.


  Top 5 teamuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt teamuitje, vind je hier onze top 5 teamuitjes.

  1. Help de directeur is ontvoerd
  Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denkt je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd! De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zo worden zaken als samenwerking, teambuilding, commitment, creativiteit en stressbestendigheid op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug? Dit programma kan gespeeld worden in alle grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch etc.

  2. De ultieme zeskamp
  Samenwerken, communicatie en teambuilding. Deze belangrijke aspecten staan dagelijks binnen het bedrijf centraal. Vandaag gaan we nog een stapje verder, we zullen de aspecten op de proef stellen tijdens deze gezellige teamspirit dag! Teamspirit is een actieve en gezellige meerkamp, die op iedere gewenste locatie georganiseerd kan worden. Het is een groepsprogramma dat volledig gericht is op samenwerken, communicatie en teamspirit. Tijdens deze actieve en gezellige meerkamp staat teambuilding en fun hoog in het vaandel en is daarmee uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een sterk teamgevoel. Op iedere gewenste locatie door Nederland zoals op het strand van Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk aan Zee, Wijk aan Zee kan dit programma worden uitgevoerd.

  3. Fort Boyard
  De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog? Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard. Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

  4. Tuk Tuk Rally Biesbosch
  Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Stap samen met jouw vrienden, familie of collega’s in één van onze spectaculaire TukTuks. Deze grappige scooters op drie wielen brengen je overal. Geniet met elkaar van een GPS tocht door de Biesbosch. De dag zal beginnen met een korte uitleg over de TukTuk. Hoe werkt dit voertuig en waar moet op gelet worden. Hierna is het dan toch echt tijd om in te stappen en te vertrekken. Naast één bestuurder is er plek voor 6 personen in de TukTuk.

  5. Oldtimer lovers eenden rally
  Een jongens- of meisjesdroom die uitkomt. Dit is jouw kans om in je favoriete oldtimer te rijden.