Teamuitje Wijk aan Zee

Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk teamuitje in Wijk aan Zee. Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes die perfect zijn voor een dagje uit met het team. Of je nu op zoek bent naar een dinerspel of juist een actief teamuitje in Wijk aan Zee, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale teamuitje. Een van onze specialiteiten is Expeditie Robinson op het strand van Wijk aan Zee. Daarnaast bieden we ook De Ultieme Beachdag aan en de Zeskamp, waarbij jullie in teams verschillende sportieve spellen doen, zoals estafette en zaklopen. En wat dacht je van de Strand-Duin Dropping, waarbij je als team een spannende speurtocht doet door de duinen en op het strand tijdens het jaarlijkse teamuitje in Wijk aan Zee?

Lees meer

Naast onze uitdagende strandactiviteiten bieden we bij Monsterevents ook tal van andere mogelijkheden aan voor jullie teamuitje in Wijk aan Zee. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze stadsspellen Escape in the City of City GPS Game, waarbij je als team op zoek gaat naar de oplossing van een mysterie in de stad? Of kies voor de spellen Ik Hou Van Holland, Ranking The Stars en Ontmasker De Mol voor een gezellige en competitieve dag. En voor de avonturiers onder ons hebben we ook Missie Geschikt of Ongeschikt.

Of je nu op zoek bent naar een uitje vol actie en spanning of juist naar ontspanning en gezelligheid, bij Monsterevents hebben we voor ieder wat wils. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jullie teamuitje in Wijk aan Zee! Monsterevents biedt teamuitjes in Wijk aan Zee van 20 tot 500+ personen.

Teamuitje Wijk aan Zee: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 141123

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie