Teamuitje Wijk aan Zee

Op zoek naar een teamuitje op het strand van Wijk aan Zee. Monsterevents biedt een aantal leuke activiteiten op het strand.

Wijk aan Zee is een mooie locatie voor een dag vol actie en avontuur. Neem het tegen je teamleden op  tijdens een dag Sport On The Beach met activiteiten als Beachvolleyball, Tjoukball, Flagfootball en Ultimate Frisbee. Ook het hilarische Ulitmate Bubbel Football kunnen wij op het strand organiseren. Kruip een opblaasbare bal en scoor de meeste doelpunten.

 

Neem nu contact met ons op en bespreek je eigen wensen met een van onze adviseurs

Getoond 1–50 van 136123

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie