Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Vaararrangementen teamuitje

Wat is er nou leuker dan lekker het water op tijdens je teamuitje. Wij hebben de leukste watersportarrangementen voor je samengesteld.

Ons meestgeboekte teamuitje is de Sloepengame waarbij je door de grachten een parcours met opdrachten en uitdagingen aflegt. Je bestuurt je eigen boot en aan boord staan lekker hapjes en (alcholische) drankje voor jullie klaar. De Sloepengame is te boeken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en sinds kort ook in Leiden en Haarlem. Een absolute aanrader.

 

Zin veel snelheid en spanning en avontuur boek dan de Rib Experience waarbij je met 80 km/u het water over scheert. Of de Watersport Experience waarbij je met je team gaat wakeboarden, waterskieen en flyboarden.

Of stap aan boord van een prachtig zeilschip en ga een dag Actief Zeilen waarbij teamwork bovenaan staat om samen dit schip in je juiste koers te houden.

 

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek je persoonlijke wensen. Monsterevents regelt een onbezorgd teamuitje.