Teamuitje Haarlem

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijk teamuitje in Haarlem te organiseren. Wat dacht je van een stadsspel door Haarlem, zoals de iPad Challenge waar je het opneemt tegen je collega’s. Ontdek het monumentale centrum met haar vele hofjes, pleinen, grachten en kerken. Met name de St. Bavokerk is de moeite waard! Of kies het vermakelijke Ranking The Stars waarbij je jouw collega’s nog beter leert kennen. Of je nu op zoek bent naar een teamuitje in Haarlem voor jouw bedrijf, jouw afdeling of een groep collega’s, het evenementenbureau van Nederland neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Wil je een creatief teamuitje in Haarlem of ga je voor wat meer adrenaline en kies je voor een gemotoriseerd teamuitje. Laat de smaakpapillen van je collega’s werken tijdens een culinair teamuitje of ontdek Haarlem vanaf het water met één van onze vaararrangementen.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een teamuitje in Haarlem, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Haarlem heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal door de Grote Houtstraat, Barteljorisstraat, Warmoesstraat en Zijlstraat terwijl jullie het stadsspel Ontmasker De Mol spelen. Liever een culinair teamuitje in Haarlem organiseren? De vele horecagelegenheden aan onder andere de Grote Markt bieden tal van opties. Kies voor een dinerspel zoals Wie Is De Moordenaar. Ook de grachten van Haarlem zijn meer dan de moeite waard. Kies voor een vaararrangement en ontdek Haarlem vanaf het Spaarne.

In Haarlem bieden wij teamuitjes van 20 man tot 500+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je teamuitje in Haarlem te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Teamuitje Haarlem: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1631234