Teamuitje Zwolle

Zoek je een excuus om een dagje te kunnen spijbelen van kantoor? Organiseer dan een teamuitje in Zwolle met Monsterevents en laat ons jouw dag plannen met te gekke activiteiten. Kies voor onze meest populaire stadsspellen als Hunted, Help, de directeur is ontvoerd, iPad City Challange, Ontmasker de Mol of Ik Hou van Holland. Voor zowel creatieve, als sportieve als avontuurlijke teamuitjes in Zwolle, ben je bij Monsterevents aan het goede adres. Naast teamuitjes kunnen wij ook jullie personeelsuitje, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit in Zwolle organiseren. Voor ieder wat wils en gegarandeerd een onvergetelijke dag. 
Lees meer

Zin om het op te nemen tegen collega's tijdens De Ultieme Zeskamp? Ga de strijd aan en kom als winnaar uit de bus. Ook de programma's Highland Games, Expeditie Robinson of Missie Gechikt of Ongeschikt zijn veel gekozen activiteiten om te doen tijdens jullie teamuitje in Zwolle. Toe aan iets meer ontspanning? Kies dan voor een creatieve workshop zoals de Bob Ross Schilderworkshop of maak jullie eigen graffiti-kunstwerk tijdens de Graffiti Workshop. Wil je juist meer spanning? Dan hebben we nog genoeg andere opties, zoals de spannende Escape Room Box Experience of The Masked Colleague - City Game.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw teamuitje in Zwolle en laat ons jullie dag tot in de puntjes verzorgen. Wij organiseren teamuitjes in Zwolle van 20 tot 500+ personen. Het wordt en dag waarover jouw collega's en jij nog lang over napraten. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Getoond 1–50 van 143123