Teamuitje Noordwijk aan Zee

Op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Noordwijk aan Zee? Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes die perfect zijn voor een dagje uit met het team. Of je nu op zoek bent naar een sportief programma of juist een creatief uitje, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale teamuitje in Noordwijk aan Zee. Noordwijk aan Zee is de ideale locatie voor een teamuitje aan het strand. Onze specialiteiten zijn onder andere Expeditie Robinson, De Ultieme Beachdag en Vliegeren & Strandzeilen. Hierbij kunnen jullie in teams verschillende sportieve spellen doen, zoals estafette en zaklopen. Wil je een avontuurlijke en spannende speurtocht? Kies dan voor de Beruchte Strand-Duin Dropping, waarbij jullie op zoek gaan naar verborgen schatten en opdrachten moeten uitvoeren op het strand en in het dorp van Noordwijk aan Zee. Naast onze strandactiviteiten bieden we bij Monsterevents ook tal van andere mogelijkheden aan voor jullie teamuitje in Noordwijk aan Zee. Zo bieden wij bijvoorbeeld stadsspellen aan als, Help, we zijn gehackt, Een Dag Vol Goede Daden, iPad City Challenge en Ik Hou Van Holland. 

Lees meer

Ook bieden wij de Escape Room Box op Locatie aan als teamuitje in Noordwijk aan Zee, waarbij jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen uit een spannende situatie. Of ga voor één van onze outdoor activiteiten, zoals Offroad Adventure Day of Een Dag Als Marinier waarbij je niet alleen je fysieke, maar ook mentale kracht op de proef wordt gesteld. Voor degenen die graag creatief aan de slag gaan, bieden wij ook workshops aan zoals Bob Ross Schilderen, Graffiti Spuiten en Verf Gooien. En wat dacht je van een culinair uitje, zoals een kookworkshop. Of je nu op zoek bent naar een uitje vol actie en spanning of juist naar ontspanning en creativiteit, bij Monsterevents hebben we voor ieder wat wils. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jullie teamuitje in Noordwijk aan Zee! Monsterevents biedt een teamuitje in Noordwijk aan Zee voor groepen van 20 tot 500+ personen.

Getoond 1–50 van 141123

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie