Teamuitje Noordwijk aan Zee

Het strand van Noordwijjk aan Zee is een mooie locatie voor een teamuitje. Het prachtige strand met de gezellige strandpaviljoens biedt veel mogelijkheden voor een heerlijke dag op het strand. Zoals de Ultieme Stranddag waarbij wij een programma naar wens samenstellen met bijvoorbeeld beachvolleybal, golfsurfen, vliegeren, raften en diverse workshop.
Of een Zeskamp Op Het Strand om de waarbij je het opneemt tegen je collega's en teamleden om de teamspirit weer helemaal op het goede niveau te brengen.
Neem telefonisch contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.
Getoond 1–50 van 135123

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie