Teamuitje Arnhem

Wil je een onvergetelijk teamuitje in Arnhem organiseren? Monsterevents staat voor je klaar met een breed scala aan teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Of je nu op zoek bent naar een workshop in dans, koken of kunst of een teamuitje in Arnhem dat in het teken staat van samenwerken, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale dag. Bij ons kun je kiezen uit verschillende stadsspellen die jouw teamuitje in Arnhem tot een succes maken. Zo bieden wij het populaire spel “Ontmasker de Mol” aan. Of wat dacht je van het avontuurlijke “Escape in the City”. Naast deze spellen hebben we ook nog “City GPS Game”“Crazy 88” en “Ranking the Stars” in ons assortiment.

Wil je liever creatief aan de slag tijdens je teamuitje in Arnhem? Dan hebben wij verschillende workshops waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop schilderen volgen als Bob Ross en je eigen schilderij maken. Of wat dacht je van een graffiti workshopnaaktmodel schilderen of verfgooien? Wij bieden voor ieder wat wils. Daarnaast hebben wij ook sportieve activiteiten waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de “Highland Games” of de “Expeditie Robinson” als teambuilding activiteit. Wil je liever iets minder fysiek bezig zijn? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor “Escape Room Box op Locatie” of “Pubquiz on Tour”. Kortom, wij hebben voor elk team wat wils!

Wil jij ook een onvergetelijk teamuitje in Arnhem organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw team kunnen betekenen!

De leukste teamuitjes top

Voor het leukste teamuitje bent je op de juiste pagina aangekomen. Monsterevents heeft een grote keuze uit vele activiteiten. Het moet een dag zijn die je nog lang herinnert en waarbij je met een goed gevoel naar terugkijkt. Een teamuitje moet leuk en inspirerend zijn. Monsterevents is hier dé expert in. Wij regelen alles van A-Z zodat je op de dag zelf rustig mee kunt doen met jouw teamuitje. Het maakt niet uit hoe groot het team is Monsterevents organiseert organiseert teamuitjes voor grote groepen en kleine groepen. Of het nu gaat om een actief, creatief, sportief of gemotoriseerdteamuitje het kan allemaal.

Door ons ruime aanbod is er voor elk team en elke afdeling een leuk teamuitje te vinden.

Is jouw afdeling sportief en competitief en niet bang voor wat avontuur? Neem het dan tegen elkaar op tijdens blokarten op het strand. Zoeken jullie meer iets culinairs en smakelijk. Kies dan voor een van de lekkere teamuitjes zoals een bierproeverij of cocktailworkshop. Of ontdek je liever je eigen provincie boek dan een van onze gemotoriseerde teamuitjes zoals de VW Kever Cabrio Rally of een Tuk Tuk Rally!

Teamuitjes door heel Nederland
Monsterevents organiseert teamuitjes door heel Nederland voor kleine en grote groepen. Of het nu gaat om Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant of Utrecht Monsterevents regelt het allemaal. Of het nu gaat om een teamuitje in Amsterdam zoals de Sloep Game Amsterdam, Gehackt, Help de directeur is ontvoerd in Amsterdam of Expeditie Robinson XL op het strand van Scheveningen, een City Battle of een Sloepen Game in Rotterdam wij helpen je graag bij het organiseren van geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.


Top 5 teamuitjes

Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt teamuitje, vind je hier onze top 5 teamuitjes.

1. Help de directeur is ontvoerd
Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denkt je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd! De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zo worden zaken als samenwerking, teambuilding, commitment, creativiteit en stressbestendigheid op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug? Dit programma kan gespeeld worden in alle grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch etc.

2. De ultieme zeskamp
Samenwerken, communicatie en teambuilding. Deze belangrijke aspecten staan dagelijks binnen het bedrijf centraal. Vandaag gaan we nog een stapje verder, we zullen de aspecten op de proef stellen tijdens deze gezellige teamspirit dag! Teamspirit is een actieve en gezellige meerkamp, die op iedere gewenste locatie georganiseerd kan worden. Het is een groepsprogramma dat volledig gericht is op samenwerken, communicatie en teamspirit. Tijdens deze actieve en gezellige meerkamp staat teambuilding en fun hoog in het vaandel en is daarmee uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een sterk teamgevoel. Op iedere gewenste locatie door Nederland zoals op het strand van Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk aan Zee, Wijk aan Zee kan dit programma worden uitgevoerd.

3. Fort Boyard
De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog? Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard. Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

4. Tuk Tuk Rally Biesbosch
Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Stap samen met jouw vrienden, familie of collega’s in één van onze spectaculaire TukTuks. Deze grappige scooters op drie wielen brengen je overal. Geniet met elkaar van een GPS tocht door de Biesbosch. De dag zal beginnen met een korte uitleg over de TukTuk. Hoe werkt dit voertuig en waar moet op gelet worden. Hierna is het dan toch echt tijd om in te stappen en te vertrekken. Naast één bestuurder is er plek voor 6 personen in de TukTuk.

5. Oldtimer lovers eenden rally
Een jongens- of meisjesdroom die uitkomt. Dit is jouw kans om in je favoriete oldtimer te rijden.

Arnhem voor uw uitje

Arnhem heeft vele uitjes te bieden. Van een heerlijke proeverij tot aan een stadsspel uitje. Of toch liever een sportief uitje in Arnhem? Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

Bedrijfsuitje Arnhem

In Gelderland biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Nijmegen en Apeldoorn.

Arnhemse uitjes:

  • – Uw eigen event planner
  • – Uitjes op maat
  • – Van A tot Z verzorg
  • – Indoor en outdoor activiteiten

Arnhem Teambuilding

Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Enschede, Lelystad of Utrecht.

Top 3 uitjes in Arnhem

Alles mag op zaterdag in Arnhem

Een avond vol hilariteit met het populaire uitje ‘Alles mag op zaterdag’. Probeer zoveel mogelijk vragen te antwoorden zonder te lachen? Hoe lang kunt u uw lang inhouden?

Alles mag op Zaterdag Arnhem Bedrijfsuitje

De Wijnroute in Arnhem

Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Dit is de wijnproeverij in een nieuw jasje waarbij u niet alleen verschillende wijnsoorten leert kennen maar ook Arnhem.

Wijn Route Arnhem Bedrijfsuitje

Veluwe Adventure Day

Een actief en sportief teambuilding uitje in de Veluwe. Er is voor ieder wat wils. Of u nu wilt gaan quad rijden of toch liever abseilen. Het kan met de Veluwe Adventure Day van Monsterevents.

Veluwe Adventure Day Teambuilding Arnhem