Teamuitje IJmuiden

Op zoek naar een teamuitje in IJmuiden om de teamspirit weer op het juiste peil te krijgen. Of gewoon zin een dag vol actie en avontuur op het strand.

Monsterevents heeft de leukste teamuitjes! Bijvoorbeeld een team stranddag met Vliegeren, Blokarten en flyboarden waarbij je les van echte professionals.

 

Vlakbij het strand van IJmuiden ligt het  Forteiland IJmuiden waar wij de spectaculaire Fortress Experience Adventure aanbieden. Een ontdekkingsreis door dit historisch fort met schitterend gangenstelsel waarbij je onderweg teambuilding opdrachten tegenkomt waarbij creativiteit, inventiviteit en durf een rol spelen.

 

Neem nu contact met ons op en bespreek je eigen wensen met een van onze adviseurs.

Getoond 1–50 van 136123

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie