Teamuitje IJmuiden

Van plan om een teamuitje in IJmuiden te organiseren? Zoek niet verder. Monsterevents biedt een dag vol actie en avontuur op het strand. Denk aan een dag met vliegeren, blokarten en flyboarden of ga voor de populaire keuze; Expeditie Robinson.

 

Vlakbij het strand van IJmuiden ligt het Forteiland waar wij de spectaculaire Fortress Experience Adventure aanbieden. Een ontdekkingsreis door dit historisch fort met schitterend gangenstelsel waarbij je onderweg teambuilding opdrachten tegenkomt.

 

Neem nu contact met ons op en bespreek je eigen wensen met een van onze adviseurs.

Getoond 1–50 van 135123

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie