Teamuitje Middelburg

Bij Monsterevents kun je een onvergetelijk teamuitje in Middelburg organiseren! Wij hebben een breed scala aan activiteiten en uitjes die perfect zijn voor een dagje uit met het team. Of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop of een sportief teambuilding uitje, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale dag. Ook voor personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten in de provincie Zeeland, kun je bij ons terecht. Er zijn verschillende stadsspellen die jouw teamuitje in Middelburg tot een succes maken. Zo bieden wij het spannende spel "Hunted" aan, waarbij jullie als team moeten vluchten en proberen uit handen te blijven van de hunters. Of wat dacht je van het mysterieuze "CSI: De Infiltratie", waarbij jullie als detectives een moordzaak moeten oplossen? Naast deze spellen hebben we ook nog "Escape in the City", "The Phone" en "Virtual Reality Game" in ons assortiment voor jullie teamuitje in Middelburg.

Lees meer

Wil je liever creatief aan de slag tijdens je teamuitje in Middelburg? Dan hebben wij verschillende workshops waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je van een workshop ''Haka dansen'' of ''Salsa dansen''. Of ga voor een creatieve workshop zoals "Verf Gooien" of "Graffiti Spuiten". Daarnaast hebben wij ook sportieve activiteiten waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan "Expeditie Robinson XL", waarbij jullie als team verschillende uitdagingen moeten voltooien om de titel "Robinson Winnaar" te bemachtigen. Wil je liever iets minder fysiek bezig zijn? Dan is de "Escape Room Box op Locatie" een leuke optie.

Kortom, bij Monsterevents hebben we voor elk team wat wils als het gaat om een teamuitje in Middelburg. Wij organiseren teamuitjes in Middelburg van 20 tot 500+ personen. Onze adviseurs staan voor je klaar om te helpen.

Getoond 1–50 van 1581234