Teamuitje Zaandam

Ben je op zoek naar een leuk en origineel teamuitje in Zaandam? Dan ben je bij Monsterevents aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jullie een dag vol avontuur, teambuilding en plezier beleven die jullie niet snel zullen vergeten. Wat dacht je van één van onze stadspellen zoals The Masked Colleague - City Game, iPad City Challenge, Ontmasker de Mol of Help, de directeur is ontvoerd. Naast een teamuitje in Zaandam, kun je ook bij ons terecht voor het organiseren van een personeelsuitje, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de workshop Feedback Matters of Supercharge your team.

Lees meer

We bieden tal van activiteiten aan die geschikt zijn voor ieder type team en voor alle leeftijden. Voor degenen die graag actief bezig zijn, hebben we uitdagende activiteiten zoals Archery Tag en de Missie Geschikt of Ongeschikt. Op zoek naar een beetje meer spanning? Kies dan voor The Escape Room Box op locatie of Help! We zijn gehackt. Leer je collega's kennen en tegelijkertijd deze stad in Noord-Holland. Toch meer op zoek naar een creatieve uitdaging? Dan zijn onze workshops zeker iets voor jullie. Haal de dansschoenen uit de kast en kies voor een workshop Salsa Dansen of Haka Dansen. Of ga de strijd aan met elkaar tijdens de Pubquiz, waarbij jullie kennis over verschillende onderwerpen getest wordt. En voor de echte speurneuzen hebben we de spannende CSI Real Life als teamuitje in Zaandam.

Kortom, bij Monsterevents hebben we voor ieder wat wils. Boek vandaag nog jullie teamuitje in Zaandam en wij zorgen voor een dag vol plezier, teambuilding en nieuwe ervaringen! Wij organiseren teamuitjes in Zaandam van 20 tot 500+ personen.

Getoond 1–50 van 1561234