Teamuitje Assen

Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk teamuitje in Assen. Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes die perfect zijn voor een dagje uit met het team. Of je nu op zoek bent naar een spannend dinerspel of een creatieve workshop, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale teamuitje in Assen.

Een van onze specialiteiten zijn de stadsspellen. Zo bieden wij het spannende spel 'Help! De directeur is ontvoerd' aan. Ook hebben we het spel 'Escape in the City', waarbij je langs alle bezienswaardigheden van de stad komt, terwijl je puzzels en opdrachten oplost. Daarnaast kun je kiezen voor de volgende stadsspellen voor jullie teamuitje in Assen; Ik Hou Van Holland, Ontmasker De Mol, Ranking The Stars, CSI Real Life en Crazy 88.

Lees meer

Ook bieden wij creatieve workshops aan die garant staan voor een gezellige en creatieve middag. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop schilderen als Bob Ross. Of wat dacht je van de workshop graffiti spuiten, naaktmodel schilderen of verfgooien. Maar ook op het gebied van sportieve activiteiten hebben wij veel te bieden. Zo kun je kiezen voor een sportief teamuitje in Assen, zoals Missie Geschikt of Ongeschikt, waarbij jullie als team verschillende fysieke en mentale uitdagingen moeten voltooien. Of wat dacht je van een slipcursus of 4x4 rijden als teambuilding activiteit? Kortom, bij Monsterevents hebben we voor ieder wat wils als het gaat om een teamuitje in Assen. Of je nu op zoek bent naar een spannend stadsspel, een creatieve workshop of een sportieve activiteit, wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw team kunnen betekenen!

Getoond 1–50 van 148123