Teamuitje Almere

Op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Almere? Monsterevents, het evenementenbureau van Nederland, organiseert graag jouw ideale teamuitje in Almere. Naast teamuitjes beiden wij ook personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten. Almere biedt een scala aan bezienswaardigheden die je kunt ontdekken tijdens je teamuitje, zoals het kunstwerk Polderland Garden of Love and Fire, een prachtig uitzichtpunt vanaf de Esplanade of het historische Kasteel Almere. Wil je een teamuitje in Almere vol uitdaging en actie? Kies dan voor een gemotoriseerd teamuitje, zoals quadrijden of 4x4 off-road rijden in de omgeving van Almere. Of ga voor een avontuurlijk teamuitje in Almere en kies voor Expeditie Robinson, waarbij je samen met je collega's de wildernis van Almere moet overleven. Een teamuitje in Almere is er één om niet snel te vergeten. Jouw collega's zullen er nog lang over napraten.

Lees meer

Voor een culinair teamuitje in Almere zijn er tal van opties, zoals een kookworkshop of een bierproeverij in een van de vele restaurants en bars. Of ontdek Almere vanaf het water met een vaararrangement, waarbij je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de stad en haar omgeving.

Wist je dat Almere een van de snelst groeiende steden van Nederland is? Het is ook de jongste stad van Nederland, opgericht in 1976. Daarnaast biedt de omgeving van Almere prachtige natuur, zoals het Oostvaardersplassengebied, waar je kunt genieten van wandel- en fietstochten. Bij Monsterevents kun je terecht voor teamuitjes in Almere voor groepen van 20 tot 500+ personen. Wij bieden ook de mogelijkheid om je teamuitje in Almere te personaliseren, zodat het perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw team. Neem vrijblijvend contact op en laat ons jouw onvergetelijke teamuitje in Almere organiseren!

Teamuitje Almere: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Teamuitje Almere: Wreck & smash your Car!
v.a. € 37.50 p.p.
Getoond 1–50 van 1621234