Reviews

Olivier (HSBC Holdings)

De avond stond in het teken van glitter and glamour. Helemaal zoals je een avond Las Vegas verwacht.

Mariette (Royal Dutch Shell)

Iedereen heeft het naar zijn zin heeft gehad en alles is naar wens gelopen. Monsterevents, bedankt!

Suzanne (Western Digital Netherlands B.V.)

Ik geef de avond zelf zeker een 8!

Themafeest: Las Vegas

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Glitter en glamour, knipperende lichten, rinkelde gokkasten, veel geld en vooral heel veel entertainment!

 

"What happens in Vegas, stays in Vegas"  is misschien niet het beste statement om aan de uitnodigingen toe te voegen, maar één ding dat zeker is, het Las Vegas Themafeest moet niet en ' zal zeker niet' saai zijn!
Vanaf het moment dat uw gasten onze indrukwekkende verlichte 'Welcome to Las Vegas' bord zien, zullen ze weten dat alles deze avond vol spektakel en glamour zal zijn!


Monsterevents heeft een scala aan verbazingwekkende entertainment voor uw Vegas-evenement, van een illusionist tot showgirls en een DJ in Vegas stijl zullen deze avond de revue passeren. En dit alles in combinatie met een overheerlijk diner.


Een nog origineel roulette wiel en in dezelfde ruimte ook een pokerworkshop voor de liefhebbers. Samen met de collega’s kan er lekker gegokt worden. Niet voor het geld maar voor de gezelligheid!

En is uw geluk een beetje aan het op raken, is het tijd om de benen te strekken en een dansje te wagen op de dansvloer. Kortom een avond vol entertainment en gezelligheid waarbij u met uw gasten de hoofdrol spelen.

Wilt u het themafeest 'Las Vegas' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Themafeest: Las Vegas

v.a. € 99.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid